СИЯЙНА КОЖА И КРАСИВА УСМИВКА ЗА БАЛА

СИЯЙНА КОЖА И КРАСИВА УСМИВКА ЗА БАЛА

За  самочувствието на абитуриента е важен не само тоалета и прическата, но и  красивата усмивка и чистата и свежа кожа. Ето няколко съвета за да бъдете ослепителни на вашия абитуриентки бал.

Премахването на косми не е желателно да се прави в последния момент. Кожата може да се зачерви и възпали , което води до дискомфорт и понижено самочувствие. Ако участъците се обработват с кола маска или фотоепилация, за една седмица космите няма да поникнат.
Добре е още от сега да посетите салоните за красота , където предлагат програми за почистване и хидратация на кожата.

Необходимо е да се направи терапия, която прочиства порите, отстранява мъртвите клетки, избистря тена, обогатява кожата с кислород и я хидратира. Когато кожата е с комедони и възпалена тази терапия трябва да се повтори няколко пъти.
Ако обаче нямате време да посетите козметичен салон по една или друга причина ние ви предлагаме няколко ефикасни природни маски за лице;

МАСКА ЗА ЛИЦЕ С МАГДАНОЗ – Изцеждаме сока на 1 връзка магданоз и го нанасяме на лицето, така постояваме около 20 минути след което измиваме.

МАСКА ЗА ЛИЦЕ С МОРКОВИ – Изцеждаме сок от моркови и с тампон нанасяме на лицето. Стоим така 15 минути и измиваме.

МАСКА ЗА ЛИЦЕ С КРАСТАВИЦА – Нарязваме няколко кръгчета краставица и обтриваме с тях лицето след което стоим с парченцата краставица около 10 минути.

Това са природни маски за лице които не изискват кои знае какви усилия. Правят се бързо и не отнемат много време, но за сметка на това освежават кожата.
За  да запазим свежа кожата си е много важно какви козметични продукти ползваме.

Предлагаме ви  продукти за лице от серията  DERMA V10  произведена в АНГЛИЯ.
В серията  DERMA V10  сме включили :

ТАОЛЕТНО МЛЯКО  DERMA  V10 СЪС СЛАДЪК БАДЕМ

То е със специфична формула която  едновременно премахва мръсотиите и мъртвите клетки от вашата кожа, като същевременно я овлажнява. Използва се ежедневно . Служи и за премахване на грима. Тоалетното мляко DERMA V10 е подходящо за всеки тип кожа.
Освен лицето ръцете също трябва да са красиви и защитени от външните влияния.
ТАОЛЕТНО МЛЯКО  DERMA  V10 СЪС СЛАДЪК БАДЕМ

За това може да се погрижи крема за РЪЦЕ И НОКТИ  DERMA V10.  Кремът се полага върху ръцете и ноктите като се втрива нежно. Подходящ за употреба при всеки тип кожа.

Бъдете с красива и сияйна кожа на своя абитуриентки бал благодарение на козметичните продукти от английската серия DERMA V10.

А за красивата ви усмивка ще се погрижи системата за избелване на зъби в домашни условия  ‘’BRILLIANT SMILE’’.  Системата за  избелване на зъби “BRILLIANT SMILE” е произведена  в Англия. Избелва зъбите за 7 дни.