Погрижете се за кожата на лицето през есента

Погрижете се за кожата на лицето през есента

Есента е сезон в които факторите на околната среда се сменят много интензивно. От време с висока влажност и ниски температури, след половин час може да бъде горещо с изпичащо слънце. Тези резки промени в температура оказват сериозно негативно влияние върху кожата на лицето. През есента за лицето трябва да бъдат полагани допълнителни усилия, за да запазите кожата на лицето по-дълго млада и еластична.

Почиствайте редовно лицето

Една от важните козметични процедури е почистването на лицето. През есента силния вятър, освен че изсушава кожата на лицето, спомага и за запрашаването на повърхностният слой, което от своя страна води до запушването на порите на мастните жлези и образуването на акне. За да почистите добре лицето си е важно да използвате качествени продукти. Ако страдате от акне най-доброто средство за почистване е салициловия спирт. Имайте предвид, че той допълнително изсушава кожата на лицето! Ако младежките пъпки са останали в тийнейджърските ви години, тогава добре е да използвате тонер за почистване на лице. Правете процедурите за почистване всяка вечер.

Маски за лице в домашни условия
Много е важно да имате правилен себум на кожата, особено в сила е това през есента и зимата. Маските за лице не само, че успокояват кожата, но те и я подхранват. Много от умните домакини знаят как сами в домашни условия от родните плодове и зеленчуци да си направят перфектни маски за лице. Препоръчително е поне на 2 седмици да се прави маска за лице. Ако не знаете рецепти за маски, може просто да използвате някоя готова маска за директна употреба от магазина.

Кожата на лицето при жени 25+

Кожата на лицето при жените след 25 годишна възраст изискват допълнителни грижи. През есента и зимата кожата увисва и загрубява в резултат на което се появяват и бръчките. През есента е важно да се започне процедура с крем против бръчки.

Крем против бръчки Grazzia Bio-regan

Марката Grazzia Bio-regan е специализирана в производството на кремове за лице и тяло единствено и само за жени. Това което ги прави уникални на пазара е че кремовете им са изцяло на био основа без консерванти, без оцветители. И да вършат перфектна работа. Само за 30 дена възстановяват правилната структура на кожата и успешно премахват фините бръчки. При по-продължителна употреба имате верен помощник в борбата с годините.  Ако сте ценители на био продуктите може да закупите този продукт само онлайн от тук:

Grazzia Bio Regen крем за лице

 

Крем против бръчки Derma v10

Марката Derma v10 произвежда широка гама от продукти, които се продават вече и в България. Марката следва правилната посока на много от популярните вече марки в България като Oriflame и Avon с цел по-ниската продажна цена на продукта, засега може да намерите продуктите на Derma v10 продавани само онлайн, но съвсем скоро може да разгледате каталог предлаган и от вашата приятелка.

Крема за лице Derma v10 съдържа известната добавка Q10, която гарантира най-високо качество и ефективност на продукта.

Какво ще постигнете
–    Намаляване на риска от поява на нови бръчки
–    Премахването на новопоявили се бръчки
–    Възстановяване на увредена кожа
–    Подхранване на кожата
–    Прави кожата еластична и мека
–    Идеална основа за грим
–    Видими резултати още на 3 ден

Повече за крема Derma v10 може да прочетете на тук:
Крем Derma v10 против бръчки

Кожата през есента