ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ КРЕМ С КАЛОГЕН?

ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ КРЕМ С КАЛОГЕН?

Калогенът е основен протеин, който се съдържа в клетките на на съеденителната тъкан – като започнем от кожата, минем през костите и стигнем до органите и кръвоносните съдове.

Една от най-важните и забележими с просто око функции на калогена е градивната му роля  за  кожата. Калогена съставя  80% от нейното сухо тегло, осигурява й необходимата структура и работи в синхрон с протеина еластин, осигуряващ нужната гъвкавост на кожата.

След 30-та година при всеки човек започва атрофия на мастните и потните жлези, а също и намаляване на влагата и отпускане на кожата. Появяват се бръчки. Това е резултат от намаленото действие на колагена и еластина, които са фундаментът на съединителнотъканната мрежа. В организма намаляват микроелементите и витамините, стимулиращи продукцията на  калоген от фибробластите. Обмяната на калоген в организма продължава, като с напредване на възрастта процесите на разпад започват да надделяват над процесите на синтез, особено  на синтез на калоген, който осигурява на кожата еластичност и влажност, благодарение на способността си да се свързва с водата.

За да запазите този процес използвайте крема с калоген против бръчки DERMA V10.

Произведен в Англия крема  за лице  DERMA V10 е безспорен лидер в борбата с бръчките.Той е подходящ за всички жени след 30 годишна възраст.

Най-лесната борба с бръчките е превенцията. Заменете обикновения крем с DERMA V10  НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КРЕМА ДЕРМА V10

КРЕМ