Кола маска - лесна и ефективна епилация.

кола маскаКола маска – лесна и ефективна епилация

Кола маската е сред най-използваните и стари методи, за отстраняване на косми по крака, ръце, бикини, дори и лице! Приема се като една от най-ефективните техники за епилация, като в крайна сметка да намаляват появата на окосмяване, след няколко процедури, тъй като косъмчетата излизат с корена и започват да изтъняват с всяка следваща процедура.

Данни за кола маска има още от времето на пирамидите, дори и самата Нефертити е ползвала този вид обезкосмяване. Разбира се с времето и технологията кола маската е преживяла доста промени и иновации. Сега тя се произвежда от растителни смоли, восък, парафин и много различни добавки. Азулен, който се добива от растението Лайка, Титаниев диоксид, Хлорофил и всякакви плодови есенции.

Да изберете правилната кола маска, подходяща за вашето тяло не е трудно. Трябва да знаете каква ви е кожата и косъма. Тънък или дебел косъм? Суха или мазна кожа? Разбира се винаги можете да се допитате за това и с вашата козметичка.

Вече на пазара се предлагат и комплекти за домашна кола маска с нагреватели и ролони. Малките ролони от 100 мл са идеални за домашна употреба и правят ходенето на козметик ненужно. С един такъв патрон можете дори и без никакъв опит да постигнете бързо и лесно желания ефект в къщи. Просто поставяте ролона в нагревателя, нанасяте на кожата и издърпвате с лентата. един ролон ви е предостатъчен за цяло тяло и струва по малко от 3 лева. Можете да откриете ролони и продукти за епилация в този онлайн магазин за кола маска:

Кола маска