Избелване на зъбите с лимон

Избелване на зъбите с лимон

Бели зъби с лимон
Днеска на пазара съществуват редица методи за избелване на зъбите ефективността на повечето е висока, но нито един от методите нито на зъболекарския стол нито в домашни условия не могат да избелят зъбите до естествения им цвят какъвто е на малките деца, естествено и красиво бяло.

Естествено е цветът на зъбите да се променя все пак ние ежедневно използваме зъбите за механична обработка на храната, пиеме вода и други напитки, но и ние тормозим нашите зъби като пушим цигари вземаме неподходящи лекарства и така с времето белите зъби се превръщат в жълти.

Методите за избелване на зъбите са няколко.
Избелване със zoom лампа на цена от 1000-1200лв.
Избелване на зъбите при зъболекар цена около 250-350лв.
Избелване на зъбите в домашни условия със система за избелване на цена около 35-55лв.
Избелване с домашни хитрини на цена до 10лв.

Разбира се с покачването на цената се покачва и качеството на избелване на зъби. С домашните хитринки за бели зъби ще успеете да изчистите малки петна, но да достигнете белия цвят ви препоръчваме да си закупите домашна система за избелване на зъбите.

Избелване на зъби с лимон

Лимонът е плод, който се използва за избелване не само на зъбите но и кожата на лицето. За целта, която си поставяте, а именно избелване на зъбите трябва да търкате венците с лимонов сок поне два пъти на ден в продължение на десет дни. Като процедурата е твърде лесна
отрязвате кръгче лимон и него на половина и с меката вътрешна част на плода (не кората), я търкате по венците. Често може да ви изтръпне цялата устната кухина причината за това е киселия вкус.

Все пак внимавайте с лимона, той съдържа киселина която може да ивреди емайла на зъбите и да доведе до появата на нови кариеси, което е опасно. Поради тази причина ако решите да си избелвате зъбите ви препоръчваме да го направите при зъболекар, а ако финансите не ви достигат може да закупите система за домашно избелване на зъби!
Ето ви едно изпитано средство за избелване на зъби: Brilliant smile за красиви и бели зъби

Избелване на зъбите с лимон