Бели зъби с домашни хитринки

Бели зъби с домашни хитринки

Усмивката е много важна за всяка една жена. Особено, когато ежедневието ви е свързано със среща с много хора. В днешното модерно общество съществуват много методи с които вашата усмивка да бъде блестяща. Най-сигурния начин за бели зъби е избелването при зъболекар, но това е доста скъп метод и не всички дами могат да си го позволят. Ако и вие сте от тях, но искате да избелите зъбите си може да го направите и в домашните условия:

Избелване на зъби в домашни условия

Мийте зъбите си 2 пъти на ден. Най-добре е сутрин и вечер да измивате зъбите си с паста за зъби като продължителността на всяко миене на зъбите да е поне 2.30мин. Важно е да използвате качествени пасти за зъби, няма да правя реклама, но всеки който се интересува може да потърси.

Сока от един лимон и прибавен към него вода също може да ви помогне да избелите зъбите си в домашни условия. В получената смес от лимон и вода се потапя четката за зъби, след това с напоената четка за зъби се четкат зъбите.

Бабите пък съветват да се използва сода бикарбонат за избелване на зъби. Само, че един съвет от нас е да не прилагате тази процедура повече от 6-7 дни. Също така продължителността на процедурата не трябва да е повече от минута. Причината за това е, че содата може да повреди зъбния емайл.

Една процедурна с помощта, на която не само ще избелите зъбите си, но и ще премахнете зъбния камък е да приготвите смес от лъжичка мед и сол. С тази смес се търкат зъбите веднъж седмично. Видим резултат за избиването се вижда след около 2 месеца.

обикновено тези процедури по избелване на зъби помагат, но ефекта от тяхното приложение се забелязва след около 3 и повече месеца, което е един дълъг период, но крайната цел ще бъде достигната само с постоянство. Ако обаче жълтия цвят на зъбите не изчезва е добре да прибегнете до други системи за домашно избелване на зъби или да потърсите макар и скъпата, но гарантирана със 100% резултат избелване от зъболекар.

Избелване на зъби