Авокадо и кафе помагат за красиво деколте

Авокадо и кафе помагат за красиво деколте

Авокадо и кафе помагат за красиво деколте
Когато температурите трайно се покачат над 25 градуса, слънцето се усмихва горещо, а във въздуха мисълта за море ни разсейва от поредния работен ден, е време да извадим всички любими летни рокли, да обуем най-удобните си обувки или сандали и след края на работния ден е време да излезем на една дълга и приятна разходка.

През летния сезон откритите части на тялото ни са повече в сравнение с пролетта и есента. Една от най-съблазнителните части на женското тяло според мъжете това е деколтето. Това е една от основните причини да положим всички усилия деколетото да изглежда по възможно най-добрия и сексапилен начин за мъжете.

Кожата на деколтето е изключително чувствителна, особено на светлина. Често в тази област красивата и нежна кожа е подложена на тежкото изпитани – пъпки или зачервявания от слънцето. За да предпазите кожата на деколтето и да имате една наистина красива кожа, неустоима за мъжете, ще ви предложим една лесна и бърза маска за тази чувствителна област.

Нужни продукти за маската с авокадо и кафе

1 добре узряло авокадо
½ шепа счукани кафеени зърна
3-4 капки масло от портокал

Приготвяне на маската с авокадо и кафе

Зърната кафе се смилат фино. Авокадото се счуква на каша и се добавят капки от портокаловото масло.
Маската не се охлажда. Използва се в този вид след като сместа се хомогенизира.

След като маската е готова се нанася директно върху кожата на шията и деколтето. За максимален подхранващ ефект е добре да останете с маската поне 30 минути. Свалянето на маската става с мокра кърпичка или гъба. Деколтето се изплаква с хладка вода.

Общия ефект който може да очаквате от тази маска е:
Подхранване на кожата с цени витамини – източник е авокадото
Стягащ ефект и подхранване с минерали – източник кафето
Тонизиране на кожата на деколетото – етеричното масло от портокал

красиво деколте