ТЕНДЕНЦИИ В ЕСЕННИЯ ГРИМ И ПРИЧЕСКИ

 

коса и стилКакъв макиаж е най-подходящ за сезона есен-зима? Сменяме гардироба, а с него и нюансите в червилото и сенките.

ИЗЯЯЕН ТЕН – Тенът е изключително важен, за да изпъкне гримът с цялото си изящество. Изберете неутрален фондьотен – свеж и естествен, който да допълва лекия грим на очите и добре подбраният гланц за устни. Бузите имат нужда от приятна руменина, все едно есенният хлад ги е поощипал с прохладата си.

 

 

МАГИЯ В ПОГЛЕДА – Притегателната сила през сезона са опушените в тъмни тонове и издължени очи. Можете да положите на вътрешния ъгъл нежни сини отблясъци. За официален повод нанесете на клепачите тъмни сенки с блясък. В близост до миглите сложете малко брокат.

За празници винаги нанасяйте метални отблясъци във вътрешните ъгли на очите

Като цяло есента обича очите да са гримирани в кафяво, като изпъкват при плътни подчертани вежди.

 

УСТНИ С МНОГО ИЛИ С МАЛКО ЦВЯТ – Наситеното червило придава кукленска визия. Пурпурното е по-подходящо и стои като леко итъркано и по-естествено.

Дамите, които искат да изглеждат дръзки  могат да изберат по ярки тоналности. Но актуални са и бледите бежови устни, както и червилата в игриво розово.

Гланцът придава обем, и прави устните красиви и сочни и ги кара да искрят от цвят. Блестящите устни имат нови измерения. Създайте съблазнителна усмивка, която е невероятно плътна, чувствшно бляскава и чудесно подхранена с подобрения, нелепкав Vinyl Gloss ot Rimmel Лондон. Неговата подхранваща технология се отличава с подсилен увеличителен комплекс за перфектно изваяна и по-ослепителна усмивка. Новост е възможността за пречупване на светлината и по-добро задържане на цвета, което прави устните по-сексапилни. Venyl Gloss е най-новата тенденция в гланца за устни, който ги прави до 40% по-извити и изразителни. Обогатен с подобряваща смес от масло от шеа и гроздови семки, гланцът, който се предлага в широк спектър от 33 бляскави нюанса ухае на златна есен.

Есента е сезон, когато променливото време роши косите. Затова практичните прически са най-подходящи. Те са лесни за поддържане и не променят формата при използването на шапка и качулка.

 

ЗА ЕСТЕСТВЕНО ЧУПЛИВИ КОСИ – Подстрижката е на стълбица. Най-добре е косата да изсъхне сама, като се втрие в нея пяна, докато е още влажна. Краищата се оформят с гел.

 

КЪСА ФРИЗУРА ЗА НЕПОКОРНИ КОСИ – Разстоянието между различните нива е три сантиметра. Косата се суши със сешоар във всички посоки. Предната част на темето се реши отгоре надолу. Прическата се оформя с гел, а предната част се фиксира с лак.

 

ПРАВА И СТИЛНА – Задната част е по-дълга, а предната подстригана във форма на венец. Косъмът е леко изтънен, за да се получи желания обем. Изсушете косата с дебела четка. Фиксирайте прическата със спрей.

 

ДЪЛЖИНА ДО БРАДИЧКАТА – Косата е подстригана на черта. Бретонът е дълъг и е сресан на една страна. Асиметричният път придава оригиналност на фризурата. Косата се изсушава с кърпа и в нея се втрива пяна. Косъмът се изправя с кръгла четка, като краищата се извиват навън. Фиксира се със спрей.