Защо да отслабнем - 5 причини

Защо да отслабнем - 5 причини

Много често жени и мъже казват аз така си се харесвам, защо да отслабвам, който не ме харесва да не ме гледа! Или най-важното е моят любим човек ме харесва такава. Истината е обаче друга. Хората с наднормено тегло може и да не го осъзнават в дадения момент, но са много по-рискува група, те по-често страдат от проблеми на сърдечносъдовата система, нервни разстройства, рак на дебелото черво и други заболявания. Освен това жените с красив външен вид – слабо и стройно тяло са далеч по-предпочитана компания от приятно закръглените жени. Ако още не сте решили да предприемете първите стъпки към отслабването ето ви още няколко причини.

Отслабването ви гарантира по-достъпни дрехи

По-слабите жени от дълги години са наложили лидерство. Често по-пълните и пухкави жени си намират много по-трудно хубави и модерни дрехи. Доказано е, че отслабване с 2 номера улеснява 3 пъти жените при избора на дрехи. Освен това след отслабване жените носят с по-голямо самочувствие тоалетите си, не се притесняват да носят по-къси поли.

Отслабването ще ви улесни при избора на обувки

Обувките са също проблем, често наднорменото тегло засяга и ходилата и ако през първите години в които сме качвали килограми сме отдавали всичко на подути нозе. То с времето ни е станало ясно, че вината не е в отоците, а в излишните килограми. Една от най-сексапилните зони според мъжете е глезена. Но от практичната гледна точка, ако отслабнете ще може да си позволите обувки на високи токчета.

Отслабване за здраве

До тука обаче с модата много по-важна причина за да отслабнете това е здравословното ви състояние. Обикновено повишаването на килограмите е съпроводено с натрупването на мазнини. Тези мазнини обаче освен зле за фигурата се отразяват пагубно на стените на кръвоносните съдове и преди всичко артериите. Сърцето също е жертва на неправилното хранене. След време се получават т.нар. шумове, които представляват неправилен ритам на отваряне и затваряне на сърдечните клапи. Хората, които притежават дори само 15% излишна телесна маса са предразположени към хипертония, инфаркт и диабет. И когато говорим за отслабване то това не винаги е модерна привичка, за да носим по-секси дрехи или обувки това е практично за нас самите, за нашето тяло, за нашето здраве.

Отслабване за по-добър секс

Един често избягвана тема, но дори и сексуалния ви живот ще се съживи, ако отслабнете. Това е доказано. В модерното общество перфектните жени са освен млади със стройни фигури и без грам мазнина. Не не е необходимо да приличате на тях, но всеки свален килограм ще ви направи по-гъвкави в любовната игра.

Отслабване за по-добро самочувствие

Не на последно място, ако предприемете стъпка да отслабнете това ще ви гарантира по-високо самочувствие. ОТ една страна, че сте успели да се преборите с излишните килограми от друга страна ще вървите с гордо вдигната глава, без да се притеснявате, че някой ще направи злословен коментар за вашите килограми!

Поемете това начинание и обявете война на килограмите, за да видите как живота ви ще се промени и то към много по-добро. Редица хора успяха да постигнат този блян – отслабване. Нашата препоръка е ако решите да поемете това начинание е да не прибягвате към различни средства за отслабване а първо пробвайте диети за отслабване, упражнения за отслабване и проверете какви резултати ще постигнете с тях след това, може да помислите за различни продукти за отслабване.

Отслабване