Трайно отслабване

Трайно отслабване

Много хора подлъгани от бързи резултати за отслабване се впускат в купуването на различни хранителни добавки, за да имат колкото се може по-бързо перфектното и слабо тяло за което са си мечтали винаги. Ако допуснем за момент, че тези продукти за отслабване наистина дават резултат, то действието им се ограничава само до момента на приемане и след свършване на периода на приема на хапчетата за отслабване килограмите започват много бързо да се връщат в предишните си стойности, а много често дори и качваме допълнително килограми. В резултат на всичко това сме дали една камара пари, а резултати на лице нулеви, а дори и по лоши не само, че не сме отслабнали, но точно обратното оказва се, че като дръпнем чертата ние сме на плюс килограми.

За да постигнем трайно отслабване и да задържим свалените килограми в норма е много важно да се научим да контролираме приема на храна. Обикновено хранителните добавки не подтискат глада! Яде се колкото ви се иска, а хапчетата за отслабване се свързват с мазнините и ги превеждат през храносмилателният тракт под форма не достъпна за организма и наистина може да отслабнете за кратко време с 2-3 килограма, но после ги връщате обратно ефекта е нулев.

Трайното отслабване се крие в режима на хранене. Има няколко продукта, които не мисля да споменавам, за да не им правя реклама, които подтискат апетита. Те действат по-различен начин на организма, тези лепенки за отслабване подтискат глада и човек може да изгради режим на хранене към който да привикне. Доказано е, че 14 дневен срок е достатъчен човек да изгради навиците си за хранене. По-този начин когато човек може да определи сам дневния си прием, той може да подържа теглото си трайно в едни килограми.
За това първия съвет, който ще ви дадем за да постигнете трайно отслабване това е спазвайте диета, но не глад, а разделно хранене с нормално количество храна и правилно разделено на порции през деня.

Когато говорим за трайно отслабване с дълготраен и сигурен ефект няма как да избегнете физическите упражнения, било то упражнения за отслабване или упражнения за стягане и двата типа упражнения са ефективни. Упражненията за отслабване са кардио упражнения. Тежи които ви карат да се потите и да отслабвате. Физическото натоварване е важно не само когато целта е отслабване или трайно задържане на килограмите. За цялостното здраве на организма са нужни физически усилия.

И последния съвет, който ще ви дадем за отслабване с дълготраен и траен ефект това е да се смеете. Доказано е, че силният непринуден смях гори калории успешно освен това стяга коремните мускули. Поради тази причина бъдете усмихнати и весели.

Трайно отслабване