Съвети за бързо отслабване

Съвети за бързо отслабване

Красивата и стройна фигура е важна за всяка жена без значение дали е на 20, 30 или 40г. Излишните килограми освен, че създават дискомфорт, намалено самочувствие, а често и не приветлив външен вид излишните килограми могат да причинят и различни заболявания (най-често на сърдечносъдовата система). В днешно време жените искат да отслабнат преди всичко, за да бъдат красиви в което няма нищо лошо! Всеки от нас иска да бъде харесван и обичан. Ето защо ние подготвихме няколко съвета как да постигнете ефекта на бързо отслабване.

Бързо отслабване с диета

Първият съвет, който ще ви дадем, за да отслабвате бързо е да изключите от диетата си всякакви източници на въглехидрати с изключение на плодовете. Плодовата захар не влияе негативно върху организма и не води до образуването на мазнини. Въглехидратите от кристалната захар обаче са основен източник на енергия за организма разграждат се лесно, а когато не се изразходят се превръщат в мазнини, които се натрупват най-често по корема, бедата и дупето и създават изключителни затруднения, когато искаме да отслабваме. Процеса на отслабване изисква да се лишите и от някои напитки.

Бързо отслабване диета пример

Тука са продуктите, които трябва да избягвате
Кристална бяла захар
Вафли
Шоколад
Бисквити
Сладки
Свинско месо
Мляко с над 2% масленост
Кашкавал
Маргарин
Бутер
Майонеза
Хляб
Газирани напитки

Това са само малка част от продуктите, от които трябва да се лишите за да постигнете наистина бързо отслабване.

Тука са продуктите които може да хапвате във вашата бърза диета за отслабване
Плодове
Зеленчуци
Месо от птици
Риба
Кренвирши
По едно яйце на ден
Кисело мляко с до 2% мазнини
Бадеми
Чай
Вода в големи количества

Препоръчително е да ограничите храненията си като последното трябва да бъде в 17 и 30 и след това никакво ядене само течности. Най-добре прясно изцедени плодови сокове, но ако нямате в наличност може и просто минерална вода.

Бързо отслабване с упражнения

Интензивността на сваляне на килограмите е право пропорционална на количеството изградени калории. Докато с диетата може да регулирате приема на калории упражненията са активния начин за отслабване, когато вече сте натрупали излишни килца!

Сред голямото разнообразие на упражнения безспорно най-ефективни са аеробните упражнения за отслабване. Някои ги наричат още кардио упражнения това също е вярно. Тези упражнения карат пулса ви да се ускори – сърцето започва да изстласва повече кръв, започвате да дишате по-интензивно и всичко това води до изгарянето на повече калории, а следователно и до отслабване. Ако искате да постигнете резултатите бързо тогава трябва да имате много висока мускулна активност. Препоръчвам ви следните упражнения за да постигнете ефекта – бързо отслабване :

Бягане – 4км всеки ден
Клякане – поне 70броя разделени по 10 броя във 7 серии това са за целия ден
Коремни преси – поне 100 на ден
Изкачване на стъпала – всеки ден слизате и се качвате по стъпалата, а не асансьора
2 Седмично на аеробика

С тази програма само за около 20 дена ще се сбогувате с поне 7-8кг.

Бързо отслабване