С какво се сваля корема

С какво се сваля корема

Корема е една от най-проблемните области на нашето тяло. Заедно с дупето и бедрата долната част на корема представляват депа за отлагане на мазнини. За да имаме красиво тяло трябва да сведем съдържанието на мазнини в тези области до минимум, единствено по този начин ще покажем коремните плочки.

Ако и вие искате да постигнете перфектно тяло, нека да ви дадем няколко прости съвета как да свалите коремчето и да изгорите още няколко процента мазнини.

Една от най-големите грешки, които допускат повечето жени желаещи да имат плоско коремче, е да правят много коремни преси. Коремните преси сами по-себе си оформят коремните плочки, но не помагат за изгарянето на подкожните мазнини.

За да имате плоско коремче има много добра формула, която ние изключително много одобряваме:  60% диета + 40% упражнения.

Диета за плосък корем

Когато работите за изчистване на тялото от мазнини, отслабване и оформяне на коремната преса изключително важно е да знаете кои храни са полезни за корема и кои не.

На първо място изключете всички газирани напитки и натурални сокове  заменете ги с фрешове и минерална вода.

Тестените изделия, сладките изделия и бонбоните са също забранени храни изберете здравословните плодове и зеленчуци.

Стойте далече от колбасите и пържените храни те съдържат високо съдържание на мазнини – заменете ги с пилешко или пуешко месо, риба, белтъци от яйца, ниско маслено мляко и прочие.

Идеята е много просто яжте чисто, тренирайте здраво и само след около месец ще видите първите резултати – мечтаното плоско коремче е възможно дори в домашни условия!

Плосък корем