Прочистване с череши

Прочистване с череши

През последните месеци на пролетта по родните пазари черешите стават значително евтин плод с помощта на който може да правите чудеса. Освен превъзходни десерти и сладка с череши, вие може да укрепнете организма, да го прочистите от токсини. Диетата с череши може да бъде използвана за отслабване или допълнително здравословно набавяне на ценни витамини.

Хранителна стойност на черешите

Съдържанието на захар в черешите ще интересува най-вече тези от вас, които са решили да използват черешите за отслабване, съдържанието на захари зависи от зрялостта на черешите, колкото са по-кърваво червени толкова и съдържанието на захари е по-високо, съдържанието на захари в черешите определя и количеството на калории в сто грама череши.

За тези от вас, които искат да използват черешите като средство за добавяне на витамини ще споделим че преобладаващите витамини в черешите са: витамин C, провитамин А, както и витамини от групата на витамините Б.

Прочистване с череши

Процедурата по прочистване с череши  е изключително лесна, но за вашето здравословно състояние препоръчваме да не злоупотребявате с този мтод и след третия ден да преустановите този метод на прочистване.

Изберете около 200 грама добре узрели череши. Изчистете ги от костилките. В дълбок съд поставете 200гр. кисело мляко и добавете черешите. Разбийте ги с миксер. Така направената напитка трябва да ви стигне да изядете сутрин на гладно една купичка и вечер преди лягане също една купичка.

Ефекта на прочистване е много добър. Препоръчва се за хора с така наречените лениви черва.

Череши за отслабване

Ако искате да отслабнете с помощта на череши процедурата е подобна. В рамките на 48 часа се консумират само плодове от череши в неограничено количество. Сутрин на гладно се приема по една лъжичка мед, а на обяд една кофичка кисело мляко с масленост 2%.

По време на тази диета за отслабване с череши се препоръчва пиенето на голямо количество течности.

Прочистване с череши