ПЛОДОВЕ ПОДХОДЯЩИ ЗА ДИЕТИ

ПЛОДОВЕ ПОДХОДЯЩИ ЗА ДИЕТИ

Лятото и есента предлагат плодове в изобилие. Плодовете ни помагат да се отървем от тлъстинките, които натрупваме през студените дни. Така, че хубаво е да включвате в ежедневното си меню разнообразни плодове. Включете плодовете като допълнителни добавки, вместо чипс, сладки, вафли, шоколад и други примамливи продукти на сладкарската индустрия. Обаче ако обичате да си похапвате много пица, спагети, тестени изделия, колкото и плодове да изяждате, те няма да ви помогнат.

Така, че нещата трябва да се решат така – по малко тестени и захарни изделия за сметка на по-голямото количество плодове. Резултатите няма да закъснеят.

Наблегнете на плодовете, които топят мазнините именно в зоната на талията.

ТОВА СА:

ПАПАЯТА – тропически плод,който не вирее в нашите земи, но можем да намерим на пазара. Папаята  внася в организма фибри и витамини от групата В. Папаята ускорява метаболитните процеси на максимална скорост. Папаята може да консумирате добавена в салата.

АНАНАС – тайното оръжие на жените с плосък корем и възхитителен силует. Може да го консумирате в плодови салати или на прясно изцеден сок. От ананаса не се подува корема.

АВОКАДО – то често се включва в диетите. Съдържа мононенаситени мазнини, което облекчава храносмилането. Авокадото внася в организма ни много минерали и витамини.

КОКОСОВИЯТ ОРЕХ – кокосовото мляко подобрява метаболизма, ако се консумира между храненията. Кокосът съдържа протеини и има засищащ ефект. Съдържа  съставката  Fab, която има антибактериален ефект, предпазва черният дроб. Консумирайте го като подправкса за салати, сок или като храна.

МАСЛИНИ – маслините снабдяват организма с мононенаситени мазнини, които няма да навредят на талията ви. Перфектна фигура може да постигнете като консумирате маслини редовно в добавка към салати. Маслините ускоряват метаболизма. Маслините имат и противовъзпалителни свойства и спомагсат за доброто състояние на храносмилателната система.

Ако държите  да имате стройна и красива фигура наблегнете на тези плодове. Те ускоряват метаболизма и поддържат храносмилателната система в перфектно здраве.