Отслабване с вода

Отслабване с вода

otslabvane s vodaВодата е най-уникалното вещество на нашата планета. То има три състояния твърдо течно и газообразно. За разлика от други вещества, когато премине в твърдо състояние водата увеличава обема си. Освен това друго уникална способност на водата е, че тя е универсален разтворител. Всичко потопено във вода рано или късно се разгражда. Не на последно място водата е жизнено важния елемент, без който нито едно живо същество не може да съществува.

Всичките уникални способности се съчетават в една проста схема, чиято основна цел е отслабване. Водата е универсален разтворител в организма на всички вещества включително мазнини, въглехидрати и прочие. Освен това метода за отслабване с вода е един от най-ефективните, защото големия прием на вода подтиска гладът, от друга странна този метод за отслабване с вода е ефективен и от гледна точка на това, че благодарение на големия прием на вода се пречистваме от токсини. Така получаваме две големи ползи от приема на вода: Отслабване и детоксикация.

Как се постига отслабване с вода

Ако сте решение да редуцирате килограмите си  трябва да се въоръжите с търпение, защото, за да има видимо отслабване са необходими минимум четири седмици. Важно е да се отслабва разумно, защото метода на бързо отслабване може да има отрицателни последствия върху здравето ви и красотата (поява на стрии).

Метода на отслабване с вода има своите изисквания трябва да си вземете две бутилки по литър и половина вода (общо три литра). Тази вода трябва да бъде изпита в рамките на 24 часа. Добра стратегия е винаги, когато ви се дояде да пиете вода като по този начин ще подтиснете гладът.

Въпреки, че този метод за отслабване няма странични ефекти, не забравяйте, че за да функционира организма ви той има нужда от енергия и градивни елементи. Поради тази причина е хубаво да се приема здравословна храна по време на това лечение на килограмите с вода.

Като здравословни храни може да използвате: различни видове ядки (орехи, бадеми, лешници и т.н.), които са богати на белтъци. Приема на плодове също е много полезен по-време на този режим за отслабване. Плодовете са ценен източник на витамини, а освен това в някой от тях като ябълките се съдържат фибри, които при консумация водят до усещане на ситост.

Отслабване с вода може да доведе до намаляване на теглото ви до 5 килограма в рамките на 2-3 седмици, а след това още около килограм след като намалите количеството вода в организма си. Запазването на килограмите, с които сте отслабнали зависи от вас и това какъв хранителен режим ще изберете – безразборно ядене или здравословен режим.

Отслабване с вода