Отслабване с ягоди

Отслабване с ягоди

Наближава един от най-любимите моменти на малки и големи, а именно момента в който ягодите зреят. Освен вкусни ягодите са много полезни особено когато искаме да направим една диета за отслабване.

Ягоди и хранителни вещества

Добре е да знаете хранителните стойности на различните продукти. Особено, когато решите, че е време за отслабване. Ягодите както повечето плодове са бедни на мазнини, съдържат 0,60гр. мазнини във всеки 100гр. ягоди. Съдържанието на белтъци в ягодите също е ниско 0,58гр. това налага ограничение на използването на тази диета за отслабване само 4 дена. За сметка на ниското съдържание на белтъци и мазнини в ягодите се съдържат високо съдържание въглехидрати, които осигуряват енергия за през деня. В сто грама ягоди се съдържат около 72гр. въглехидрати.

Диета с ягоди

Прилагането на диета с ягоди освен, че ще ви помогне в борбата с килограмите ще ви помогне да сте по-красиви и свежи през пролетта. В ягодите има голямо количество витамини и минерали, които помагат в борбата с пролетната умора.

Диета за отслабване с ягоди

Диетата която ви представяме е примерна. Както споменахме вече добре е да се спазва не повече от 4 дена. Повечето плодови диети силно разхлабват стомаха и не е добре да се прекаляват с тях. В диетата с ягоди ще са ви нужни около 5 килограма ягоди на ден. Количеството се разпределя на седем равни части. Като ягодите се консумират през равен интервал от време. Последното ядене е в 21ч.

По време на тази диета за отслабване с ягоди е позволено да се консумират и други плодове. Като банан, ябълки и киви. Като от изброените плодове се консумира само по един през 2 часа. За да се намали чувството на глад се препоръчва да пиете много течности. По време на тази диета сутрин и вечер може да ядете кисело мляко с 0.1% масленост!

Отслабване с ягоди