Отслабване с мед и канела

мед и канела за отслабванеЕдна нова мода сред натуралното отслабване е използването на мед и канела за отслабване. Представете си само каква страховита комбинация за излишните килограми се получава когато към меда добавим и канела. И двете са широко познати и употребявани в практиката средства за отслабване.

Защо отслабваме с мед и канела

Ако трябва да ви обясним по най-простия начин как точно отслабвате с помощи на мед и канела, ами ето го и него. Комбинацията между мед и канела прави изключително силно средство за унищожаване на бактериите намиращи се в храносмилателния тракт. Някои от тези бактерии пречат на правилното разграждане на храните в резултат на което хранителните частици не се адсорбират добре, натрупват се като мастни депа, а от там и дебелеем. С помощта на мед и канела ние лесно може да отслабнем.

Отслабване с мед и канела как ?

Ако вече сте се убедили и искате да отслабнете с помощта на мед и канела ето какво трябва да правите. Сутрин на гладно в топла чаша вода слагате една супена лъжица мед и една чаена лъжичка канела (не повече). Разбъркайте добре докато съставките се разтворят. Понякога меда може да се разтвори по-бавно, но това зависи и от самия мед. Ако вашия мед се разтваря трудно в топла вода пробвайте да го разтворите в гореща така 100% ще успеете и оставете водата с лечебната отвара за отслабване да изстине. Всяка сутрин на гладно изпивайте по една чаша от отварата за отслабване с мед и канела.

Мед и канела, но не за отслабване

Комбинацията между мед и канела се използва не само за отслабване. Това е една вълшебна комбинация с помощта на която може да заздравите и вашето здраве. Ако нямате нужда от отслабване може поне веднъж седмично за закуска да си приготвяте филия намазана с мед и поръсена с канела. Направо ще се влюбите в тази комбинация!

Отслабване с мед и канела