Отслабване с мед

Отслабване с мед

Медът е един от най-уникалните хранителни продукти дарени на човека директно от природата. За разлика  от всички останали храни в меда се съдържат т.нар. полезни захари, те освен, че няма да доведе до увеличаване на телесната маса, медът ще ви помогне и да постигнете отслабване.

Мед и упражнения за отслабване

Хората, които разчитат на упражнения, за да изваят красива фигура знаят, че най-ценния източник на енергия за тях това е медът. Сладък и вкусен, той съдържа така наречената медена захар, за разлика от глюкозата захарта в чистия пчелен мед се усвоява в организма много бързо и доставя важна енергия.

При избора на мед винаги добре, четете етикета дори да пише 100% мед. Обикновено големите търговски вериги предлагат глюкоза или глюкозен сироп, който напомня на мед, но това не е мед! Този глюкозен сироп не е подходящ за отслабване, а точно обратното той ще ви помогне да качите допълнителни излишни килограми.

Отслабване с мед

За да постигнете реално отслабване с помощта на мед е нужно да си приготвите една специална отвара. Аз лично практикувам следната формула за отслабване с мед:
Кипвам литър вода, добавям цвят от лайка и приготвям чай. След като е готов прецеждам водата в пластмасова бутилка (аз използвам от минерална вода), докато е горещ още чая се добавя мед. На литър вода около 4 супени лъжици. След това отварата се разклаща много добре.

От така приготвения чай, се пие сутрин на гладно и вечер преди лягане около 200мл. от течността, през деня се консумира нормално количество храна. Само след около 15 дена спазване на този режим ще видите реалното отслабване!

Отслабване с мед