Отслабване с канела

Отслабване с канела

Желанието за красиво тяло безопасно е свързано с красиво, слабо и стегнато тяло. Често това обаче се оказва непосилно за много жени, но въпреки това желанието за отслабване се оставя. При това положение много жени посягат към хранителните добавки за отслабване без да се замислят, че има значително по-евтини и доказани методи за сваляне на излишните килограми, а един от този методи е отслабване с канела.

Когато говорим за отслабване с канела трябва да знаете, че има много тактики, но повечето диетолози се обединяват около няколко прости правила, които е добре да се спазват, ако искате да постигнете успешно отслабване.

Най-важното от тези правила на диетолозите е спазването на точен прием на канелата. Препоръчва се да се пие по една чаша чай от канела сутрин на гладно и вечер преди лягане. Това е едно от най-важните условия, за да постигните наистина ефекта на отслабване.

Второ много важно правило е след приемането на чая от канела поне 1 час да не се яде нищо.

Тези двете са основни правила, задължително за всички, които ще използват канелата с цел отслабване. След  тези две точки повечето диетолози се разделят по отношение хранителния режим и най-вече дали е необходимо  да се спазва по-специален хранителен режим (диета) или това е безсмислено защото канелата ще си свърши добре задачата по отслабване. Ние няма да ви занимаваме с останалите гледни точки, а ще ви споделим как да си направите чай за отслабване с канела.

Напитката за отслабване с канела се приготвя от 1 чаша за чай пълна с гореща вода се прибави половин лъжичка канела и една лъжичка мед. Ако желаете може да си приготвите от този чай за отслабване в по-голямо количество, което да ви е под ръка и да не се налага всеки път да си приготвяте отново от отварата. Има едно важно условие да се запази пропорцията на съставките.

Как помага канелата

Канелата е лечебно растение използвано в източната медицина. Приготвянето на чай от канела с цел отслабване постига резултатите си благодарение на това, че пречиства храносмилателният тракт, като в същото време ликвидира множество гъбички и бактерии неприятели в храносмилателният тракт като те от своя страна забавят храносмилането и съдействат за покачването на килограми.

Отслабване с канели