Отслабване с хитрини

otslabvaneВсяка жена иска да е слаба особено, когато времето започне да става топло. За съжаление обаче част от жените са предразположени към затлъстяване. Когато веднъж сме натрупали излишни килограми после е много трудно да отслабнем. Все пак не се отчайвайте ще ви представим няколко хитрини с помощта на които ще успеете да се преборите с наднорменото тегло лесно, без да се преуморявате и напъвате. Разбира се резултатите не са чак толкова добри, каквито биха били, ако ходите редовно на фитнес и спазвате диета за отслабване, но всеки килограм по-малко си е бонус за всяка една жена.

Отслабване с мед

Ако искате да започнете да свалете килограмите малко по малко може да разтваряте една супена лъжица мед в една чаена чаша гореща вода. Направената отвара се пие на гладно в продължение на 20 дни. Ако спазвате този съвет ще отслабнете с 1-2 килограма за месец. Освен това медът  е полезен не само, когато говорим за отслабване, но и за красивия външен вид на жената.

Отслабване с ябълков оцет

Много диетолози използват ябълковия оцет в диетите на различни хора. Причината за това е наличието на ябълчна киселина, която разгражда мазнините. Може и вие да се възползвате от този малко известен факт за да свалите някой друг килограм.

За да отслабнете яжте до 18ч

Ако наистина сте си поставили цел да отслабнете е добре да ограничите приема си на храна само до 18ч. след това никаква храна може да приемате само течности като ние ви препоръчваме това да бъде най-обикновена вода.

Отслабвайте с плодове и зеленчуци

Наблягайте на тези хранителни продукти, ако искате да отслабнете. Доказано е, че това са най-полезните храни (ех да имаха и малко повече белтъци само). Правете си диети с плодове, следобедни салати а деня ви нека да започва с една хубава плодова салата.

Една хитрина за отслабване

Ако наистина сте решили да свалите някой друг килограм забравете за съществуването на асансьора. Може да изкачвате стълбите пеша, както и да слизате по тях. По този начин тялото ви ще извършва активни движения и колкото по на високо живеете толкова ще е по-добър ефекта на отслабване.

Втора хитрина за отслабване

Истински отслабващ ефект може да се постигне само и единствено, ако имате активен живот съчетан с диета. Докато диетата за отслабване може лесно да я спазвате, то активният живот е доста по трудно нещо. Затова ние ви съветваме да ходите пеша на работа, до магазина на разходка с приятелки и прочие.

 

Отслабване