Отслабване, но с какво

отслабванеИзлишните килограми не представляват само проблем за самочувствието на жената, но могат да доведат и до сериозни здравословни проблеми като – високо кръвно, тромбози и прочие. Ето защото трябва да предприемете мерки с които да постигнете реален ефект на отслабване. За съжаление това не е толкова лесно и обикновено не е скоростен процес. В днешно време обаче жените имат огромен избор от методи и техники за отслабване. В настоящата статия ще разгледаме тези методи за отслабване и ще дадем нашата оценка за ефективността им.

Отслабване с диети

Диетите са традиционно средство за отслабване. Те са много ефективни когато целта ни е да свалим 2-3 килограма за около две седмици. За повече килограми обаче диетите не помагат. Спазването на строг хранителен режим е труден процес за повечето хора, поради което и много жени не успяват да изкарат целия цикъл на диетата и в резултат не отслабват. Ние ви препоръчваме диети, които ви изграждат режим на хранене, а не просто ви обещават отслабване с 10 килограма за 2 дена. Ако успеете да изградите хранителен режим в отговор на вашето телесно и психическо състояние вие ще може да имате желаната от нас фигура. Успеваемостта на отслабването с диети при хората е около 35%

Оценката която ще да дадем на ДИЕТИТЕ като средство за отслабване е добър 4.

Отслабване с упражнения

Безспорно един от най-големите бичове на нашето ежедневие това е обездвижването. Мързеливия живот върви ръка за ръка с мазнините. Ето защо смятаме, че активният начин на живот се крие в основата на здравото, красиво и слабо тяло. Безспорен лидер сред упражненията за отслабване, това са аеробните упражнения – тичане, плуване, изкачване на стъпала, каране на колело и прочие. Единствения начин да отслабнете здравословно е този. Ако изпълнявате програма за отслабване само за около 3месеца ще имате по-слабо и стегнато тяло, което ще се хареса на вашия любим и ще заздрави любовната ви връзка.

Този метод за отслабване обаче изисква много усиля… много труд и най-вече време. Подходящ е за хора с повече свободно време. Ефективността му е около 80% което според нас е и най-високия процент от всички методи за отслабване

Оценката, която му поставяме на упражненията за отслабване за изпълняването на поставената цел – ОТСЛАБВАНЕ е Отличен 6

Отслабване с хапчета

През последните 2-3 години на пазара се появиха голям брой хапчета (хранителни добавки) за отслабване. Още в началото на 2010г. Поставихме нашия експеримент, който читателите на списанието Тя жената следяха. В общи линии бяха избрани 4 читателки с приблизително еднакво наднормено тегло (беше съобразена височина и телесна мас). Избрахме 4 вида хапчета за отслабване и бяха предоставени на жените в експеримента за отслабване. Единственото условие по време на експеримента беше те да не променят начина си на живот и да вземат хапчетата за отслабване по графика препоръчан от фирмите от които бяха закупени. След 30 дена проверихме резултатите – колебанията в теглото бяха минимални до 1-2км. което е естествена разлика в теглото в зависимост от приетото количество вода, а при едната жена дори се наблюдаваше увеличение на теглото.

Според нас отслабването с хранителни добавки (хапчета) е с ефективност 5%.
Оценката, която поставяме е Среден 3.

Лепенки за отслабване

Това е друг продукт, който е от скоро на нашия пазар. Януари тази година решихме да го тестваме. Опитът беше проведен от нашата нова колежка в екипът Виолета, която искаше да отслабне с 6-7килограма. Закупихме лепенки за отслабване Derma V10. Броя лепенки в опаковката бяха 14 и стигат за 14 дни. На 14 ден след началото проверихме теглото на нашата колежка регистрирано беше отслабване с 3,5кг., което според нас е добре и поради тази причина ви препоръчваме ако искате да отслабнете с нещо използвайте тези Лепенки за отслабване.

Оценка на ефективността им е 65%
А оценката, която ще им поставим е много добър 4.50.

Отслабване с термален гел

Този вид отслабване, честно казано не сме го тествали. Най-малкото ние не смятаме, че жените са прасета и трябва да бъдат мазани с кремове, който запарват, щипят и прочие. Действието на този крем предполагаме, че е слабо копие на сауната. А основния ефект в сауната е изпарение на вода. Следователно ефекта на отслабване ще е минимален. Този продукт ние няма да го коментираме защото не сме го пробвали!

Отслабване