Ефективно отслабване - методи и съвети

otslabvaneДнеска на пазара може да се намерят безброй много предложения, които уж ви гарантират успешно и бързо отслабване. Какви са обаче предимствата и недостатъците и към кой продукт или метод да посегнете в началото на вашия опит да отслабнете.

Диети за отслабване

Безспорно един от най-популярните методи за отслабване както от жените така и от мъжете. При този метод за отслабване се набляга на здравословните храни и се огранича т.нар. лоши храни. С помощта на диета възстановявате нормалния ритам на храносмилателната система и възстановявате и редуциране на теглото.

Предимство на диетата

Създава навик с който организма ви сам да се излекува от болестта на наднорменото тегло. С помощта на режимите за хранене много ще приемате полезни храни и организма ви ще е по-устойчиви на болести и трудно податлив на изкушения.

Недостатък на диетата

Да се спазва диета обаче е трудно. През първия и втория месец след началото на диетичен режим много хора се отказват и се връщат към нормалния си хранителен режим и бързо наваксват изгубеното тегло! Доста хора смятат, че диетите са най-евтиния метод за отслабване, но не е така! Спазването на определен хранителен режим е трудно и скъпо удоволствие.

Чай за отслабване

Използването на билки за отслабване е спорен момент. Много хора казват да има ефект за една седмица свали 3кг. Да така е свалят се, но всичко това са течности. Повечето чайове за отслабване са антидиуретици. Това е временен резултат и след като се спрат чайовете организма връща много бързо изгубените килограми и най-вече чрез изпиване на допълнителни количества вода.

Предимства на чай за отслабване

Все пак предимства може и да се намерят като пиенето на подобен чай пречиства организма от токсини.

Недостатъци на чай за отслабване

Недостатъците са значително повече от предимствата. Един от най-големите е че продължителното приемане на чай за отслабване може да доведе до увреждане на бъбреците, дехидратация на организма и белодробни проблеми. Резултати като намаляне на теглото не се наблюдават. Телесната мазнина се запазва и колкото и чай за отслабване да изпиете няма да свалите и 1кг. мазнини. Ако при някой от вас се е наблюдавало редуциране на теглото става въпрос най-вероятно за плацибо ефект.

Хранителни добавки за отслабване

Днес в интернет може да се намерят множество хранителни добавки, които обещават невъзможни неща като 15 кг. за един месец 20кг. за седмица и прочие. Всички диетолози твърдят, че здравословното отслабване е 3кг. на седмица и това е максимум, а най-добре е да се отслабва с около 2кг. на седмица. Трябва да знаете още преди да си купите вълшебни хапчета за отслабване от интернет, че това е незаконно в България и повечето търговци или са намерили начин да го заобиколят или го правят незаконно! От тука и съмнителния резултат, който ще ви донесат. Все пак не може да ви кажем, че няма да има ефект в хранителните добавки!

Предимства на хранителните добавки

Повечето хранителни добавки действат на принципа да се свързват с мазнините, които приемате и чрез получения комплекс организма не може да ги приеме и ги изхвърля като непотребни отпадъци. По-този начин се регулира приема на мазнини и това води до забавяне на натрупването на излишни килограми.

Недостатъци на хранителните добавки

Недостатъци на хранителните добавки като метод за отслабване е високата цена обикновено качествените продукти са на цена над 80лв. те ви гарантират здравословен начин да отслабнете. По-евтините обикновено се купуват от различни китайски онлайн магазини на ниска цена и се продават в България на висока, което пак ще ви кажа че според ЗЗП е забранено продажбата на хранителни добавки от състояние. За това най-добре да си купите подобни хранителни добавки за отслабване от магазин или дрогерия.

Отслабване с упражнения

използването на различни упражнения за отслабване е метод използван от много хора желаещи да отслабнат. Силата на Фитнеса, Пилатеса, Тае бо, Аеробика са известни и признати от всичко!

Предимства на упражненията

С помощта на упражненията вие натоварвате организма си и ако прилагате аеробни упражнения като тичане, плуване, аеробика вие ще успеете да свалите излишните килограми по естествен път. Задълбочавайки се в спорта ще опознаете добре вашето тяло и от това което имате нужда тялото! С помощта на упражненията вие не само ще отслабнете, но и ще стегнете тялото, няма да има налице стрии, отпусната кожа и пр.

Недостатъци на упражненията

Това е труден метод изискващи свободно време и силна вътрешна мотивация. Множество от хората с наднормено тегло трудно успяват да пробягат и 400м. поради тази причина много трудно успяват да свалят в началото килограми. Много от хората се отказват от спорта като метод за сваляне на излишните килограми.

Лепенки за отслабване

Лепенките за отслабване са един нов метод вкарващ в сила нано-технологиите. Много хора се убедиха в силата на никотиновите лепенки тези за отслабване вършат сходна работа. Отслабването с лепенки за отслабване може да бъде от 3 до 8кг. за две седмици.

Предимства на лепенките за отслабване

Лепенките са добър метод за хората, които не могат да спортуват поради наднорменото си тегло. С тяхна помощ е добре да се отслабнат първите килограми, които са много трудни за хората избрали първо диета или упражнения за отслабване. Повечето лепенки за отслабване са съставени от естествени продукти и са 100% натурални, което не оказва вредно влияние. Лепенките по естествен път подтискат желанието да се похапва и намалят притока на енергия и мазнини. Като в същото време разграждат излишните мазнини и осигуряват енергия на организма един перфектен начин да свалите точно там където желаете – дупето, бедрата и корема.

Недостатъци на лепенките за отслабване

Лепенките са 100% натурални за това не е изключено зачервявания или алергични реакции в областта на лепенката. Също така ако сте бременна или кърмите е по-добре да се консултирате с личния си лекар дали може да използвате тези лепенки. Един друг недостатък е, че много хора се съмняват как така с една лепенка ще останат, а мъжете са още по скептични аз с тия женски неща не искам да се занимавам. Още един недостатък на този метод за отслабване е, че в България трудно ще намерите лепенки за отслабване, защото много от големите козметични фирми заложиха на хранителните добавки.

 

Лепенки за отслабване, които може да ви препоръчаме защото знаем, че наистина помагат са лепенките Derma v10. За повече информация последвайте този линк: Лепенки за отслабване Derma V10

 

Кой метод ще си изберете за отслабване е личен! Ние се опитахме да ви представим само предимства и недостатъци на повечето от методите за редуциране на тегло сега вие сте наред. Ако ние все пак сме могли да ви подскажем метода, който ние препоръчваме на всички това е отслабване с лепенки!

Отслабване