Отслабване бързо с упражнения и диета

Отслабване бързо с упражнения и диета

Отслабване бързо в домашни условия

Когато говорим за бързо отслабване трябва да знаете няколко неща. Обикновено всички диети за бързо отслабване или упражнения гарантиращи отслабване с бързи ефекти могат да бъдат опасни за вашето здраве и да причинят козметични проблеми. Най-често срещания козметичен проблем това са стриите. Въпрос на желание и предпочитание е да изберете красивото и стройно тяло, но с цената на определени жертви.

Въпреки критичните думи в предните няколко изречения бързото отслабване дава право на нормален живот – без да ви гледат и да ви се подсмиват. ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СЕ ЧУВСТВА ДОБРЕ В СОБСТВЕНОТО СИ ТЯЛО.

Режима, който ще ви представим е много интензивен и ще изисква пълната ви отдаденост. По време на неговото спазване е добре да приемате допълнително количество витамини, много течности, но крайните резултати в този режим за бързо отслабване са наистина зашеметителни. Стига празни приказки а да ви представим режима за отслабване.

Отслабване бързо с упражнения

Най-ефективния и бърз начин за отслабване това е с упражнения, но не всички упражнения са ефективни! Най-добри упражнения за бързо отслабване това са аеробните упражнения.

Причината тези упражнения да са най-ефективни в борбата с килограмите е проста. Интензивното натоварване на сърцето ни кара да дишаме учестено, горим повече въглехидрати, а след изчерпването им започваме да търсим по-дълбоки източници на енергия каквито са самите мазнини! Изгарянето на мазнини е не само по време на кардио упражненията, но продължава и определен период след края на тренировката. Целта на организма е да възстанови енергията, а това става чрез изгаряне на допълнителни количества мазнини. По този начин вие отслабвате, а колкото по-добра е тренировката толкова е по бързо отслабването.

Бързо отслабване с упражнения

Упражнение 1 – 30 мин тичане на пътека – тука е важно да знаете, че е добре в началото поне 5 мин ходене на бързо темпо, 15 минути интензивно тичане и след това 10 мин ходене с нормално темпо. Имайте предвид, че времето прекарано на патечката определя скоростта на отслабване! Колкото по-дълго се потите на пътеката толкова по-бързо ще постигнете ефекта отслабване.
Упражнение 2 – Второто упражнение е каране на велосипед. Преди да го започнете направете една почивка от 5-6 минути. Карайте колелото също 30 минути. Степента на натоварване не е нужно да е висока, вие сега не работите за стягане, а да изгорите калории и да отслабнете.
Упражнение 3 – Скачане на въже. Много жени и мъже желаещи да постигнат ефекта на бързо отслабване забравят за това мощно упражнение. Опитайте се да го изпълнявате в рамките на поне 5 минути.
Упражнение 4 – Коремни преси – Това е едно от най-мъчителните упражнения и ако трябва да сме откровени няма отношение в процеса на отслабване, но оформя красива преса и няма да позволи да имате отпусната кожа. Направете поне три серии по 15 повторения на римското столче .

Нека отново да припомня, че тази тренировка е за начинаещи хора, които искат да постигнат бързо отслабване. Ако ви се струва трудно да постигнете горната програма тогава е време да се примирите с килограмите си!

Бързо отслабване с диета

Освен упражнения за бързо отслабване е добре да правите и специален хранителен режим, който ще ви помогне да отслабвате бързо. Правилния хранителен режим изключва приема на мазнини, намаля приема на въглехидрати и увеличава приема на белтъци. През първите две седмици спазвайте следната диета за отслабване:

9.00 Закуска
75гр. мюсли + 250 гр. 0.1% масленост кисело мляко

10.30
1 банан + 200мл. прясно мляко

12.00
Пилешко филе 150гр. най-добре варено + салата от извара

14.30
1 кисело мляко 0,1% масленост
(Тука е времето за тренировка, но ако нямате възможност може да я направите и в друг часови интервал)

17.00
Рибено филе най-добре от хек, може и друга риба, но в никакъв случай пангасиус!

18.00
Една ябълка

19.30
Пилешко филе – варено или на скара + салата картофи

Ако решите да спазвате този режим ви гарантираме, че видимите резултати няма да закъснеят и още на първи месещ ще се убедите, че може да се постигне бързо отслабване!

Отслабване бързо