Лесно отслабване

Лесно отслабване

Лесно отслабване

Често за да отслабнете освен диети се прилагат и няколко малки трика с които се възпира желанието за хранене. Ето и няколко от тях

Трик 1 за лесно отслабване

След като приключите вечерята (препоръчително е да приключите с нея до 20.30ч.) измиете незабавно зъбите. Така по подсъзнателен начин ще спрете да хапватре дребни сладки и други храни преди лягане.

Трик 2 за лесно отслабване

Участвайте активно в приготвянето на храната. Част от жените споделят, че след като сготвят апетита им изчезвал и били изморени от изминалия процес на готвене  и дори не им се е ядяло. Така, че като трик за лесно отслабване може да прилагате интензивното готвене.

Трик 3 за лесно отслабване

Правете кратки разходки преди ядене. Специалистите изказват мнението, че след физическо натоварване апетита бил по-малък.

 

Трик 4 за лесно отслабване

Когато седнете да ядете сложете салата в голяма купа и не бързайте да преминавате към основното. Хапнете си по обилно количество от плодовете и зеленчуците. По този начин ще изпълните стомаха и ще имате усещане за нахраненост. След това преминете към основното ядене.

Трик 5 за лесно отслабване

Този трик доста от жените сигурно го знаят, но не може да не се спомене. Той се състой в поемането на голямо количество вода. Водата е едно от основните средства при всяка диета за бързо отслабване, защото колкото повече вода пием толкова по-малко храна ядем.