Лесна диета с ябълки

Лесна диета с ябълки

Ябълката е един превъзходен плод, ценен от много диетолози. В днешно време ябълката се среща на пазара вече и през четирите сезона, което я прави много подходяща за диета и то по-всяко време. Ябълката е изключително богата на витамини и минерали с което подпомага организма по време на по-тежка диета. Не по-малко значимо предимство на ябълката по време на диета е, че този плод е много вкусен и обичан от много жени.

Лесна диета с ябълки

Тази лесна диета е много популярна и може да сте я чували от ваши приятелки, които са се уверили за безспорния и бърз ефект.Ефекта на тази лесна диета с ябълки се дължи на факта, че бързо и лесно спомага за нормализирането на обмяната на веществата и коригира бързо килограмите.

Лесна диета с ябълки Вариант 1

При тази диета основното ядене през деня се състои от ябълки. Приемането на ябълки става в рамките на пет дни. Най-добре е два от тези дни да са ви почивните, за да не се наблюдава спад на енергията ви.
През първия ден на ябълковата диета се изяжда 1.5кг. ябълки, през 2 ден – 2 кг., през 3  ден – 3кг. ябълки, 4 ден – 4кг. и през последния ден на лесната ябълкова диета се приема до 5кг. ябълки.

Тъй като диетата е много тежка, но лесна за прилагане ако усетите слабост, замаяност силен глад хапнете – сухари или оризови хлебчета по време на диетата може да подпомогнете организма да отслабне като пиете и чай от джинджифил, които представлява чай за отслабване.

Лесна диета с ябълки Вариант 2

Прилагането на ябълкова диета може да стани и веднъж всяка седмица. През този ден цялото ви ядене се състои само в ябълки, като през деня се изяжда 2кг. ябълки. Тука също може да пиете джинджифилов или черен чай.

Ябълковите диети са полезни не само за свалянето на килограми, но редица лекари ги препоръчват и на пациенти за прочистване на чревния тракт, а при хипертоници в тяхната диета всеки ден е препоръчително изяждането на поне една ябълка.

Лесна диета с ябълки