Лесно отслабване за месец

Лесно отслабване за месец

Лесно отслабване за месец
Когато говорим за лесно отслабване веднага трябва да уточним, че лесното отслабване е само химера, отслабване се постига с лишения под формата на строга диета и физическо натоварване. Въпреки това в рамките на месец, човек може да постигне намаляване на теглото с около 3-4 килограма и то без да приема хранителни добавки за отслабване или други лекарствени продукти. Ако и вие имате нужда от отслабване, нека да ви споделим нашия метод за лесно отслабване.

Диета за отслабване

Диетата за отслабване за всеки човек е различна и зависи преди всичко от килограмите му и ефекта, който искате да постигнете. Преди да започнете да спазвате диета за отслабване е добре 5 дена да записвате всичко, което консумирате. Добре е да включите и почивните дни в тези пет дена. След това изчислете колко калории дневно приемате. Ако потенциалния ни среден ежедневен прием на калории е 2500-2700 калории, това означава, че  нашето тяло е свикнало на този енергиен прием и за да почнем да отслабваме е нужно да намалим калорийния прием.

В нашата метод за лесно отслабване препоръчваме дефицита на калории да е с 300 по-малък от нормалния (това е за диетата с физическите упражнения ще се постигне още 300 калории дефицит).  За целта е добре да познавате коя храна колко калории съдържа.

Добре е да наблегнете на храните богати на белтъци, а не на мазнини. При създаването на вашето меню на диета за лесно отслабване наблегнете на месото и зеленчуците. Препоръчително е да наблегнете на пилешкото месо (най-добре гърди), риба (филе), пуешко месо, телешко. Не е добре да се набляга на мазното свинско месо и мазното агнешко.

Зеленчуците в диетата имат важно място. Те засищат организма ви и доставят ценни вещества като минерали и витамини, не съдържат мазнини и са бедни на въглехидрати в същото време някой зеленчуци като зеле, моркови, ряпа се разграждат трудно и отнемат голямо количество молекули АТФ , за да бъдат разградени, които ги правят подходящи храни при диета.

Плодовете също имат важно значение в диетата. Чрез тях се набавят въглехидрати, а и задоволяват жаждата за кристална захар!

Кафето е естествен стимулатор на нервната система. Добре е да пиете поне 2 чаши кафе на ден, това забързва метаболизма и ви помага в заветната цел – отслабване.

Много важна подробност в тази програма за лесно отслабване е и режима на хранене. Добре е да разделите приема на храна през 2-3 часа, а последното ядене трябва да е около 19-20ч.

Отслабване с упражнения

Както вече споменахме в нашата програма за лесно отслабване 300 калории дефицит се постигат с диета, а останалите 300 калории се постигат на базата на физически упражнения.

Естествено най-добре е да се тича. Като около 30 минути обиколки на стадиона ви гарантират 300 калории изгорени, но тичането на стадиона или в парка е проблем за по-пухкавите жени. Може да се опитате да изкачвате стъпала поне 3 пъти по 15 минути. Друг вариант е скачане на въже, но е добре да интензивността да е висока. Преди всичко за да постигнете отслабване е важно да се тренира. Сега отново е ви попитаме лесно ли се отслабва ?

Отговора е че е нужно постоянство. Първите пет килограма се свалят лесно и е възможно да се постигнат лесно, но от тук насетне става по-трудно!

Лесно отслабване за месец