Лепенки за отслабване

Лепенки за отслабване

Проблема с излишните килограми стои на дневен ред пред всяка по-пухкава жена. На пазара в България се предлагат разнообразни продукти за отслабване. Сред тях са хапчета за отслабване, хранителни добавки за отслабване, лепенки за отслабване, пластери, сиропи за отслабване дори и дъвки за отслабване.

Пред този голям избор е много трудно жените да се ориентират, кой е най-добрия продукт за отслабване. Много от средствата гарантиращи отслабване са опасни за здравето на жените и мъжете, които ги ползват въпреки това здравните органи не хаят за това. Последния случай беше с популярни зелени таблетки за отслабване, които бяха забранени в САЩ и редица европейски страни защото стимулират образуването на ракови клетки.

От друга страна голяма част от продуктите не е сигурно колко, точно ефективни ще са. Имайте в предвид, че скоростно отслабване с 10 килограма е шок за организма поради, което е нужно отслабването да става плавно и постепено с правилния продукт за отслабване.

Лепенки за отслабване ефективни и щадящи

Технологията за отслабване с лепенки не е нова, тя е на пазара в България вече от около години и половина. Лепенки за отслабване се предлагат от няколко търговски марки. Основни предимства на лепенките са.

–    Ефективна борба с килограмите
–    Повечето продукти са натурални без никакви консерванти
–    Прост механизъм на действие
–    БЕЗОПАСНОСТ

Лепенките за отслабване съдържат определено активно вещество. От опит ви препоръчвам лепенки за отслабване съдържащи кафяво водорасло, защото според мен те са най-добри, действат едновременно на два фронта. От една страна тези лепенки намаляват апетита (намалява се ежедневния прием на калории, въглехидрати и мазнини ), а от друга страна активните им вещества спомагат за по-бързото разграждане на мазнините натрупани мастните депа като корем, дупе, бедра и паласки.

Ако за първи път чувате за лепенки за отслабване, трябва да ви предупредим, че това не е нова технология, а се прилага от редица години. Първия силен тласък на тази иновационна технология беше с никотиновите лепенки, които помогнаха на хиляди мъже и жени да откажат цигарите. Лепенките за отслабване помагат да се преодолее зависимостта от храната и съответно да се преброи с излишните килограми.

Лепенки за отслабване употреба

Обикновено лепенките за отслабване имат сходна технология за употреба. Поставят се на почистено от косми място върху кожата. Най-добре е да изберете областта на корема, китката, рамото, кръста, но може да поставите лепенката за отслабване на всяко едно друго място, което според вас ще ви е най-удобно и най-малко забележимо! Продължителността с която трябва лепенката да стои залепена на кожата е различна. Тя може да е с времетраене 4,6,8 … или 24 часа. Тази инструкция е описана на кутийката и е добре да я спазвате стриктно!

За какво  да внимаване, когато избираме лепенки

1.    Избирайте възможно най-тънките лепенки за отслабване, може да ви се струват толкова тънки, че в тях няма нищо, но това е чистата наука. Така както от големите домашни компютри се преминава към лаптопи и таблети така е и в нанотехнологиите, целта на фармацевтичните компании е да произвеждат все по-малки и по- незабележими продукти.
2.    Избирайте лепенки за отслабване, които съдържат екстракт от кафяво водорасло. Това морско растение е сред най-скъпите и ценени от всички диетолози храни и средство за отслабване. Екстракта  от кафяво водорасло преминава успешно през кожата и посредством кръвта достига до храносмилателната система където оказва уникалния си ефект и води  до цялостно отслабване на организма.
3.    Не прибягвайте винаги до лепенки, които са повече бройки, защото те може да се носят само по 4 часа. Това означава, че 60 лепенки, ще ви стигнат само за 15 дена.
4.    Ако се доверите на нашето мнение може да прочетете повече, за лепенки за отслабване Derma v10, които сме ги тествали и знаем, че помагат на жените!

Лепенки за отслабване