ТЕГЛОТО ЗАВИСИ И ОТ КРЪВНАТА ГРУПА

kryvКРЪВНА ГРУПА 0

Определя месоядците. Те не приемат млечните продукти и зърнените храни, тъй като храносмилателната им система не е приспособена към тях. Основен фактор за увеличаване на теглото при кръвна група 0 е глутенът, който се съдържа в пшеничния зародиш и зърнените култури. Следователно трябва да се откажат от консумация на хляб и млечни продукти и да се насочат към употребата на месо, птици, риба и соя, може да се хапва само хляб Бонус, при който глутенът е променен при покълването.

 

КРЪВНА ГРУПА А

Са вегетарианци. Те  се нуждаят от хранене с включени земеделски култури, за да бъдат стройни и продуктивни. Тук животинските протеини не се изгарят, а се натрупват като мазнини. Причината е в стомашната киселина. От кръвна група 0 са  с високо съдържание на стомашна киселина, която позволява лесно храносмилане на месото, докато при кръвна група А то е ниско. Тези хора трябва да изключат от менютата си месото и млечните продукти, да ограничат хляба  и да се насочат към вегетарианската храна и соевите продукти.

 

КРЪВНА ГРУПА Б

Определя балансирани хора, консуматори на млечни храни. Те се нуждаят от баланс между физическа и психическа активност, за да бъдат стройни и в добра форма. Трябва да избягват консумацията на пшеница, леща, фъстъци, домати.

 

КРЪВНА ГРУПА АБ

Среща се рядко – 2-5% от населението. За да намалят теглото си, трябва да ограничат употребата на месо до минимални количества, балансирани със зеленчуци и соя, и да избягват пшеница и царевица. Хляб Бонус е много добър за тях.

КОЛКОТО И ДА ГЛАДУВАТЕ, КАКВИТО И ДИЕТИ ДА ПРИЛАГАТЕ, НЯМАТЕ ЛИ ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ, НИКОГА НЕ ЩЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ.