Как отслабна Ивелина

Как отслабна Ивелина

Как отслабна Ивелина
Ивелина Тодорова, както сама се описва е нормална жена на 28 години от Плевен. Работи обикновена работа (служител в шивашка фирма) има едно дете на 4 години, а от 1 година е щастливо разведена.  По време на бременността качва килограми (от 51 кг. става 72кг.) след раждането сваля не малко килограми, но наднорменото тегло притеснява Ивелина. Проблема при нея е не само пониженото самочувствие, но и здравословен, което налага да понижи килограмите си.

Ивелина няма достатъчно свободно време да посещава фитнес зала, а и финансовото състояние на младата майка е затруднено. Опитва да ограничи храната като спазва определена диета, но ефект след  месец не се наблюдава. Както повечето жени тя опитва различни хапчета за отслабване – зелено кафе, лида и както тя се изрази каквото имаше на пазара това пробвах, но ефекта беше нулев и се примирява с това, че ще бъде пухкава жена – най-важното все пак е любовта. Това, което я тласка отново да потърси начин да отслабне е изневярата на мъжът и.

Съвета от приятели е безценен

Първите месеци след развода на младата майка се отразяват пагубно на нейната фигура в резултат на стреса и шока, който е изживяла, тя започва отново да качва килограми и преминава дори килограмите от бременността и. Социалния и живот е занемарен, тя не мисли за нова връзка и се чувства подтисната.

Ивелина решава да промени живота си, да бъде отново красива да се чувства отново жена. Следват промяна на прическата, грим и не на последно място се заема сериозно със задачата да отслабне. Търси съвет от своя добра приятелка, която видимо отслабнала. Приятелката и разкрива тайната Slimming Aid – натурална добавка за отслабване!

Въпреки, че в миналото Ивелина се е опарила от подобни продукти решава да опита. И резултатите не закъсняват.  Само след първите 10 дена ефекта от хранителната добавка започват да се усещат намален апетит и добро настроение.  В следващите 10 дена силата на хранителната добавка Slimming Aid се усилват , ускорява се матоболизма, което води до изобилие от енергия в резултат на изгарянето на мазнини, а самия катаболитен процес се запазва до 15 дена след приключване на курса. Така Ивелина за първи път успя да свали завидните 7 килограма, а от там насетне тя знаеше как правилно да продължи.

След промяната на начина си на живот Ивелина се запознава с Тодор, любовта им е млада и нищо не се знае. Пожелаваме им много любов и хубави мигове, а защо един ден да не свият гнездо.

Искам да прочета още за Slimming Aid – Революция в методите за отслабване
Искам да поръчам Slimming Aid – Магазин красота и здраве

{flike}

{fcomment}