Как да потиснем апетита

Как да потиснем апетита

Всяка жена, която се е опитала да свали килограми с диета е осъзнавала, колко е трудно това да си на диета за отслабване. Обикновено първите 2-3 дена успяваме да потиснем чувството на глад по естествен път и се използват собствените ни запаси, но след 2-3 ден започваме да изпитваме силно чувство за глад, ядат ни се все по-нездравословни храни, а в крайна сметка, ако е останало нещо вкусно в хладилника то бива изядено и цялата диета рухва. Ако и при вас се е случвало това, ще ви споделим няколко трика с които може да потиснете апетита при всяка една диета.

За закуска овес

Повечето от диетите включват разнообразни източници на растителни фибри. Причината за това е че фибрите попаднали в храносмилателния трак се издуват и изпълват корема, което дава сигнал на мозъка, че организма е поел достатъчно количество храна и не е нужна повече. това води до потискане на апетита. Доказано най-много растителни фибри се съдържат в овесените ядки. Освен, че потискат апетита, овесените ядки са полезни за организма. Те съдържат богат набор от минерали, които спомагат за запазването на здравето и красотата на тялото. Единствения недостатък на овесените ядки е че не са много вкусни!

Топлата вода потиска апетита

Добре е когато сте на диета да пиете голямо количество вода. От една страна водата изпълва храносмилателния тракт и подобно на растителните фибри придава чувство за ситост, от друга ако диетата ви за отслабване е съчетана със упражнения водата ще ви предпази от дехидратация. Добре е не само да се пие вода, но да я пиете топла, това засилва ефекта на потискане на апетита. Друг вариант, който може да използвате е да консумирате чай, но тука има тънък момент – не забравяте, че сте на диета и не може да добавяте подсладители!

 

Трик срещу нощния глад

Най-трудни моменти за дамите на диета това са вечерите. За да се храните здравословно е добре последното хранене за деня да бъде не по-късно от 20:00ч. Ако сте на диета за първи път и до този момент сте водили нездравословно хранене, ще вие изключително трудно да заспите и постоянно ще обикаляте около хладилника. Един много прост трик с който да измамите подсъзнанието си и да потиснете апетита е в 20:00ч. да си измийте зъбите, точно след последното ядене. Тогава се задейства едно друго човешко чувство мързела, който ще ви е верен приятел в борбата с килограмите в този случай.

 

Лепенки за отслабване потискат апетита

На дамите, на които тези методи им се струват трудни или ефекта при тях е минимален, може да пробват силата на лепенките Derma v10. Тези лепенки действат по два начина и спомагат за редуциране на телесното тегло. От една страна потискат апетита, а от друга ви помагат да горите мазнини. Лепенките са изключително ефективни и тествани от нашия екип, а цената им е повече от приемлива. Един курс с лепенките струва 21лв.
Може да ги закупите от: Лепенки Derma v10

Как да потиснем апетита