КАК ДА ОГРАНИЧИМ АПЕТИТА?

КАК ДА ОГРАНИЧИМ АПЕТИТА?

Ако наистина сте си поставили за цел да отслабнете, независимо каква диета сте си избрали трябва да забравите за някои храни.

Трябва да се  полагате  сериозни усилия за ограничаване приема на сол и захар, защото от твърде много сол и захар тялото ви задържа вода и вие изглеждате подути и подпухнали.

Избягвайте преработените храни, колкото е възможно, защото обработката на тези храни премахва всички неща, които ви помагат да отслабнете, и ги заменя с неща като захар, царевичен сироп и хидрогенирани масла, които карат тялото ви да трупа мазнини.

Четете етикетите на храните и избягвайте всичко което съдържа захар, като основен източнок на въглехидрати.

Не се заблуждавайте от термина ‘’много зърнест’’, защото това е само игра на думи за преработени въглехидрати, и изберете ‘’пълнозърнест’’ продукт.

Пържени храни, хамбургери, захар, осолени и пушени ядки, пържен и печен боб, шоколад, бомбони, твърд карамел са абсолютно забранени храни!

Забравете за безалкохолните напитки, плодови консерви, трушия, бекон, трушия, бекон, наденица, царевичен сироп, плодов сок!

По-добре е да се ядат сурови плодове вместо плодов сок, защото плодовете съдържат повече фибри, а сокът фруктоза, която е плодова захар.

Забравете за тортата и хляба  и всички печени изделия направен от бяло брашно, кафе бисквити.

Алкохолът може да забави метаболизмът ви с 73%.

Чипс, пуканки, сладолед, изкуствените подсладители и бутилираните зелени чайове имат повече съставки, които ще ви карат да пълнеете, отколкото естествените домашно направени.

Около 35-40% от поничките се състоят от трансмазнини – най-лошото което може да сложите в устата си. Една поничка съдържа 300 калории.

Трябва да спрете да пиете редовно диетична сода. Ако замените 20 мл. бутилка сода с вода на ден, може лесно да загубите до 35 килограма в рамките на 1 година.

Заменете кафето със зелен чай, защото кафето увеличава стреса, а той води до натрупване на мазнини и увеличава апетита  ви.

Зеленият чай е природен дар за топенето на мазнини.

За да намалите апетита си и да си създадете подходящ хранителен режим могат да ви помогнат и лепенките за отслабване DERMA V10, вследствие на което ще намалите и килограмите си. Лепенките за отслабване DERMA V10  може да  намерите и закупите от нашия магазин.

Не забравяйте, че за да има ефект всяка диета е необходимо да увеличите и двигателната активност. Ако нямате възможност да спортувате , просто повървете пеш около час или поне 30 минути.

Апетит, Отслабване, Здраве