Хранителни добавки за отслабване

Хранителни добавки за отслабване

През последните 4-5 години се наблюдава истински бум в използването на хранителни добавки. В днешно време почти няма жена, която да е искала да отслабне и да не е пробвала някоя хранителна добавка за отслабване. В интерес на истината малко жени разбират, че са използвали не магическо хапче, а просто хранителна добавка.

Хранителни добавки за отслабване, начин на действие

Повечето хранителни добавки имат сходен начин на действие. Най-скъпите и популярните хранителни добавки действат на следния принцип: свързват с наситените мастни киселини в траен комплекс, който не може да се адсорбира от всмукателните влакна на тънките черва в резултат на което, мастните киселини не се усвояват преминават в дебелото черво от където биват изхвърлени извън тялото. Хода на много от хранителните добавки е такъв. Обикновено успяват да се блокират около 40-55% от мазнините.

Ефективни ли са хранителните добавки за отслабване

Когато избирате хранителни добавки с цел бързо отслабване трябва да знаете, че ще е трудно да постигнете отслабване с 5-6кг. за месец. Причината се крие в това, че мастните киселини са отговорни за около 20% от наднорменото тегло на жените. И намаляването на  процента усвояване на мазнините не би довело до реално отслабване. За да отслабнете е необходимо да редуцирате приема на опасни въглехидрати.

Хранителни добавки за отслабване видове

Разнообразието на хранителни добавки в интернет е голямо. Трябва да знаете, че дори обикновените витамини се водят хранителни добавки и дори те може да доведат до кратко отслабване на теглото! Бъдете умни и обмислете добре преди да закупите някой продукт от интернет проучете добре какво пише в други сайтове за този продукт. Проверете в други сайтове дали ги няма същите хранителни добавки, но на по-изгодна цена.

Защо не ви препоръчваме да използвате хранителни добавки

Добрите хранителни добавки могат да ви помогнат да свалите до 2-3кг. за месец. След прекратяване обаче на приема на хранителните добавки за отслабване свалените килограми се връщат много бързо, освен това при използването на хранителни добавки се наблюдава много често ефекта ‘Йо-йо”. Причината за това е лесно обяснима – ние не сме изградили хранителен режим, спазваме си стария начин на живот следователно ще имаме и същите последствия, а именно качване на килограмите!

Как да отслабна тогава ?

Има няколко добри метода с помощта на които може да отслабнете гарантирано. Силно ви препоръчваме да използвате комбинация от диета за отслабване + упражнения! Все пак нищо не става от само себе си ние може да ви препоръчаме и продукт, който сме тествали и знаем, че работи Slimming Aid Evolution.

Отслабване