Хапването през 2 часа води до отслабване

Хапването през 2 часа води до отслабване

През последните години здравословното хранене и диетите за отслабване станаха истински хит сред младите и по-възрастните дами. Много от диетите, които се предлагат обаче са не само неефективни, а могат и да бъдат опасни. Част от диетите за отслабване се правят с цел ограничаване на едни или други важен за организма хранителни вещества, което може да увреди органи и дори системи, а след края на диетата шоково загубените килограми се връщат обратно, че дори и качваме нови килца.

Ако описаната ситуация горе ви е до болка позната нека да ви предложим нов метод с който може да постигнете отслабване! Разбира се тук не говорим за отслабване от рода на 5 килограма, 10 килограма а по-скоро за нормално телесно отслабване с 2 килограма на месец. Особено ефективен може да стане този режим ако го съчетаете с ежедневни прости упражнения!

Правилното хранене води до нормално тегло

Много от хората знаят, че е добре да се храним поне 3 пъти на ден! И това е така. Но още по-добре е ако може да хапваме по 6 пъти на ден. Количеството храна не бива да се променя, променят се само големината на порциите. Целта е да се консумира по-малко количество храна, но по често. По този начин от една страна няма да изпитваме глад, а от друга страна ще усвояваме по-добре хранителните вещества. Голяма част от хората казват. „Аз дебелея, а ям само 2 пъти на ден”. Изключително вредно за вашата фигура е преяждането, ако опитате метода на хранене през 2 часа ще се уверите, че той ще ви помогне не само да свалите 1-2 размера от талията си, но ще помогне на храносмилателния тракт да функционира по-плавно и правилно, ще намалее тежестта в корема и мъчителното изхождане в тоалетната.