ДИЕТИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ

 dietiВсички знаем, че звездите биха направили всичко, за да отслабнат и да изглеждат красиви. Ще ви представим техните странности в методите за отслабване.

 

ДИЕТА С КУРАБИЙКИ НА ГАЙ РИЧИ – Може би донякъде причината за  развода на Гай Ричи и Мадона е начинът по който дивата е говорила на любимия си по време на интервютата. Тя нонстоп се присмивала на режисьора за липсата му на сексуално желание. Отдавала го на неговата курабиена диета. При това хранене заменяш закуската и основното ядене с ‘’курабийки’’, които са многозърнести и нямат нищо общо с вкусните шоколадови сладки за които си мислите.

 

РОЗОВАТА ДИЕТА НА МАРАЯ КЕРИ – Режимът изисква да пълниш чинията само с розови храни – например сьомга, грейпфрут и много малко други неща. Розовите храни в света не са толкова много.

 

ДЕСЕРТНАТА ДИЕТА НА УМА ТЪРМАН – Тя има една от най-изкушаващите възможни диети. За да се стопи за филма ;;Убий Бил’’, ядяла само и единствено шоколад, сладолед и пудинг. Явно само това за деня й стигало, но все пак диетата си е кошмар за стомаха.

 

ГЛАДНАТА ДИЕТА НА МАДОНА – Кралицата на попрока е от холивудските дами, които най-много се придържат към диета. Едната се състои от прием на 800 калории дневно и 2 часа тренировка. Пробвайте я, ако искате да преминете на диета с болнична храна.

 

КОФЕИНОВО-ЦИГАРЕНАТА ДИЕТА НА БИЛИ ПАЙПЪР – Друга ужасна история за диетите е тази на Били Пайпър. Тя завърши с анорексия, след като се изхранваше само с кафе, диетична кола и цигари. Това е най-вредната диета! НЕ Я ОПИТВАЙТЕ!

 

ПРОЧИСТВАЩАТА ДИЕТА НА БИОНСЕ И ГУИНЕТ ПОЛТРОУ – Много други знаменитости са се опитали да свалят теглото си. Това е една от детоксикиращите диети. Просто не ядеш нищо, а консумираш много вода с лимонов сок, кленов сироп, люта чушка. Така ще прекарате ценно време в любимата си таолетна. Звучи забавно нали?