Диета за отслабване с праскови за дебелани

Диета за отслабване с праскови за дебелани

Диета за отслабване с праскови за дебелани
В края на юни началото на юли в родните ни ширини зрее един от най-вкусните и полезните плодове – прасковата. Родината на прасковата е далечния Китай. В Европа е пренесена от древните гърци, за които прасковата е бил свещен плод, почти равностоен на амброзията. Консумацията на праскови е сред любимите неща на малки и големи, но ако искате да извлечете пълна полза от похапването на праскови е добре да продължите да четете.

Праскови и килограми

Този оранжево-червен плод е изключително полезен за целите на естественото и натурално отслабване. Причината да е толкова ефективен е сравнително високото съдържание на растителни фибри, които по естествен път създават чувството за ситост в корема. Включването да праскови във всяка диета за отслабване през летните месеци е много силно препоръчително.

Съдържанието на вода във всички сортове праскови е сравнително високо около 80% като количеството на водата е право пропорционално с зрелостта на плодът. За ценителите на точните факти и желаещите да отслабнат трябва да кажем, че съдържанието на захари във всички праскови варира но средно е около 10-15% от теглото на прасковите. Добре е да знаете, че по-зелените праскови имат по-малко количество захари от тези, които са добре узрели дори леко презрели.

Диетата с праскови освен да ви помогне със сложната  задача – отслабване, ще ви помогне да заредите организма си със свежа витамнинозна енергия. Плодовете на лятото са изключително ценен източник на витамин Ц, А и Б.

Отслабване с Праскови

Ако искате да постигнете отслабване с около 2-3 килограма с помощта на праскови, ще е нужно да спазвате няколко прости правила.

1.    Сутрин веднага след ставен изпийте една чаша топла вода.
2.    За целия ден изяще около 5 килограма праскови, като ги разделите на равни порции през делия ден.
3.    Вечер преди лягане изпийте нектар от праскови.
4.    Позволена е консумацията на други зеленчуци и плодове
5.    В тази диета е позволено пиенето на прясно мляко и яденето на кисело мляко с нисък процент на масленост
Не прекалявайте с тази диета за отслабване, тя е мощна, но води до отслабване на организма освен праскови вие имате нужда от ценен източник на протеин, а най-добрия източник това е местото.

Диета за отслабване с праскови