ДИЕТА ЗА НОВОГОДИШНАТА НОЩ

ДИЕТА ЗА НОВОГОДИШНАТА НОЩ

Всеки,които се е подлагал на диета за отслабване, знае колко важен фактор е мотивацията. НОВА ГОДИНА – може да бъде може да бъде достатъчно мотивиращ стимул. Лошото е, че през зимния период организмът се стреми да се подсигури с повече запаси. Какво може да се направи за този един месец?

Ако сте забелязали, през студените дни хората  предпочитат по сладките плодове и това не е случайно. Яжте ябълки, банани, грозде, портокали. Не забравяйте сушените плодове – те могат да заменят захарта и сладкишите. Можете да подслаждате и чая с тях, да си сварите компот, така наречения ошав.

Яжте всички видове зеленчуци – картофи, моркови, патладжан, цвекло, тиква. Зеленчукови ястия е желателно да се готвят най-малко 4 пъти седмично. Добре е да се приготвят на пара. Това е вкусно и полезно.

На закуска яжте каши – например овесена каша с обезмаслено мляко. В нея може да добавите малко сушени плодове. Може да редувате овесената каша с пшеница, ориз, елда.

Грижете се да приемате достатъчно белтъчини. Яжте чисто месо, предимно пилешко. А колкото до мазнините, използвайте растителни.

Не преяждайте, хранете се на малки порции.

Ако забравите за един месец солта, захарта, подсладените напитки, ограничите алкохола и към всичко това добавите малко повече движение, ще посрещнете новогодишните празници с по-ниско тегло. Ако не сте отслабнали, то поне ще сте с добро самочувствие, защото няма да добавите никое кило към досегашното и няма да се чувствате тромави от преяждане и обездвижване.

Ако нямате достатъчно воля да се подложите на диета, а искате да отслабнете и да изглеждате  и да се чувствате добре в Новогодишната нощ предлагаме ви да опитате с лепенките за отслабване DERMA V10.  Лепенките за отслабване DERMA V10 съдържат екстракт от кафяво водорасло . Те намаляват чувството за глад и ще ви помогнат намалите теглото си и  да си изградите необходимия хранителен режим.

Диета за новогодишната нощ