ДИЕТА СПОРЕД КИТАЙСКИЯ ХОРОСКОП

horoskopНай-лесно ще се избавите от излишните килограми, ако съобразите храненето си с годината, през която сте родени, и знака според китайският хороскоп.

 

Така например хората, хората родени в годината на Маймуната трябва да се хранят най-вече с млечни продукти, орехови, овесени ядки и сливи, както и с бобови култури, ако искат да отслабнат

 

Родените в годината на Петела трябва да наблегнат на краставиците, доматите, млечните продукти Не е добре да се хранят с майонеза и консервирани продукти.

 

Родените в годината на кучето трябва да се хранят с яйца и млечни продукти когато искат да отслабнат. За тях ще е полезно да консумират зелени зеленчуци.

 

Глиганът  трябва да набляга на месото с най-различни зеленчукови гарнитури, когато иска да намали теглото си. Най-добрата гарнитура е дивият ориз на пара.

 

Родените в годините на Плъха трябва да ограничат консумацията на месо и да наблегнат на натуралните продукти. Добре е постоянно да се консумира свежи салати.

 

Родените под знака на Бика трябва да се зарежат с мляко, месо и краставици в периода на диети. За тях е задължително да намалят консумация на сол.

 

Тигърът се чувства добре и бързо ще влезе във форма, ако наблегне на фасула и граха. Полезни за него са свежите салати и сварените прецни яйца, по възможност домашни.

 

Родените в годината на Заека е добре да наблегнат на свареното месо и витаминозните салати, в които да добавят много пресен копър, магданоз и целина.

 

Драконът прекрасно усвоява всички морски дарове и риба. Когато е на диета, това е най-добрата храна за него. Освен това за тялото му са полезни цитрусовите плодове.

 

Змията трябва по-редовно да се храни с намазнено месо, риба, яйца и косело мляко

 

В менюто на Коня по време на отслабване трябва да присъстват телешко месо и цитрусови плодове.

 

Овцата има нужда от различни видове ядки. За нея са много подходящи кашите от овесени ядки и пшеничните зърна – покълнали, сварени или приготвени с месо.