Диета с ябълки през зимата

Диета с ябълки през зимата

dietaЗимата е сезон, през който повечето жени качват килограми, а през пролетта се мъчат да ги свалят за да имат идеална фигура за морето. Защо обаче е необходимо това загубване на време като много по-добре е да пазим килограмите си през зимата, да се насладим на пролетта и да сме красиви за лятото. За да го постигнем това обаче е необходимо поне 5 дена през всеки зимен месец да спазваме ябълкова диета.

Плодова диета с ябълка

Тази диета се препоръчва и от редица диетолози не само за подържане на нормални килограми, но и за пречистване на храносмилателния тракт. Диетата с ябълки спомага и за премахване на излишните токсини от човешкото тяло, както и не на последно място ябълките са ценен източник на витамини особено през зимните месеци, които ще повишат здравето на вашия организъм и устойчивостта ви при грип и настинка. Минералните вещества, които се съдържат в ябълките помагат за бърз растеж на косата и здрави нокти.

Ако сте фенове на здравословното хранене може да пробвате да ядете ябълките заедно със семената според учените в тях се съдържа много цени вещества особено за възрастните хора.

Ябълкова диета за отслабване

Много хора си задават въпроса защо ябълките помагат в борбата с излишните килограми и действат ефективно, когато целта ни е точно отслабване. Въпреки, че една средно голяма ябълка съдържа около 65 калории, тя съдържа и натурални плодови киселини, които активизират ензимната система на организма и спомагат за ефективното разграждане на хранителните остатъци.

Отслабването с ябълки се постигна обикновено и по друг начин, честото консумиране на ябълки води до разслабителни способности. Така по-малко храна ще се усвои от организма.

За да поддържате идеална фигура през зимните месеци е добре веднъж в месеца за 4-5 дена да минавате през ябълкова диета. Тя се състои в яденето на една ябълка на обед и една за вечеря през останалото време се приема нормално количество храна. Обикновено на 3 ден от ябълковата диета е добре да се ядът само и единствено ябълки. По този начин ще успеете да запазите идеалното тегло за летните месеци.

Диета с ябълки