Диета с круши

Диета с круши

През есента в нашите географски ширини зреят няколко плода – круши, грозде, ябълки и сливи и всички тези плодове са подходящи за диета. Днеска ще ви представим диета с круши. Тази диета е подходяща дните преди и след лунната диета, през които се консумират храни за разтоварване.

Крушата е един прекрасен есенен плод, от който не бива да се лишавате. Този плод е богат на витамин А и витамин C, от минералните вещества крушата съдържа преди всичко калий, а колкото по-зряла е крушата толкова по-полезна за вашето здраве е тя. Крушата е полезна при стомашни разстройства, при висока температура и при сърдечносъдови заболявания и не на последно място е прекрасен плод за разтоварваща диета.

Плодова диета с круши

Идеята на диетата с круши е много ясна. През дните в които спазвате диета се консумират само круши и течности. Количеството круши, които се хапват за един ден може да достигне от 1 до 3 килограма. Количеството плодове се разпределя на равномерни хранения. Започва се от 10ч. и се приключва в 22ч. през 1 час се хапват една, две круши, а през останалото време се пият течности.

Тук да направим едно леко уточнение, когато сте на диета под течности не се разбират кола, фанта или други газирани напитки има се предвид вода, чай или плодови сокове.

Крушите имат слабителен ефект. Това ще спомогне да прочистите храносмилателният си тракт от събраните токсини. След приключването на тази диета с круши, освен прочистване на организма от токсини, може да отслабнете с 1-2 килограма. В края на диетата ще се чувствате по-свежи и пълни с енергия.

Диета с круши