Упражнения за стапяне на паласки

Упражнения за стапяне на паласки

Упражнения за стапяне на паласки
Паласките или наричани още любовни дръжки са област в кръста, която натрупва голямо количество мазнини. Някои мъже намират паласките за сексапилна част от тялото на жената, но други свързват наличието на паласки с не добре поддържано тяло. Без значение какво мислят мъжете, повечето жени се притесняват от любовните си дръжки и особено когато са обути в тесни дънки или са в секси пола.

Паласките се стопяват трудно

Веднъж образувани паласките те трудно се премахвам. За да сме по-конкретни ще споделим, че премахването на паласките е толкова трудно, колкото е трудно да се оформи красива коремна преса. Да наистина е трудно! Трудно се стапят паласките, но не и невъзможно! Обикновено комбинацията между правилни упражнения и диета за отслабване дава добри резултати в рамките на месец, но за премахването на паласките изцяло ще е нужно по-дълго време.

Упражнения за паласки  1

Мъртва тяга е упражнение което се изпълнява от мъжете, но дава много добри резултати и при жените, когато искаме да стегнем областта на кръста и да оформи красива талия. Мъртвата тяга се изпълнява с лост. При жените е добре да се използва кривия лост и да добавите тежести с които ще може да изпълнявате правилно упражнението.
Щангата се намира на земята, навеждате се с кръста на пред като се стремите гърба да е изправен. С изпънати ръце се повдига щангата докато тялото се изправи, а след това изпъвате леко на зад гърба, ще усетите напрежение в долната част на гърба и кръста.

Това упражнение е изключително ефективно за стягане на талията и паласките. Изпълнявайте го в 10 повторения и три серии.

Упражнения за паласки 2

Второто упражнение, което може да ви предложим за стягане на паласките това са страничните екстенци. Те се изпълняват обикновено на римско столче, на което може да захванете здраво краката, а кръста е свободен. Това упражнение много напомня на коремни преси, при него основна група мускули които извършват работа са косите коремни мускули.  При редовното изпълнение на това упражнение оформяте страничната част на коремната мускулатура и т.нар. перки.  В последствие се оформят и паласките, които се изтеглят на зад и стопяват.

Упражнения за паласки 3

Третото упражнение за паласки, което ще ви предложим се изпълнява с дъмбели.  Хванете подходящ по тежест дъмбел с едната ръка, която трябва да е свободно отпусната до тялото. Другата ръка е леко подпряна до слепоочието сгъната в лакътя. Започнете да навеждате тялото в поска към свободната ръка.  Старайте се напъните да са възможно с най-чиста амплитуда. Това упражнение освен за паласки е добро и за коремната мускулатура.

Упражненията описани по-горе са подходящи за стягане на талията и имат слаби резултати при стапянето на паласките. За да изчезнат по-бързо и ефективно е добре да заложите на добре изпитаните упражнения за отслабване, каквито са кардиоупражненията. Започнете всяка тренировка с 20 минутно интензивно кардио и я завършете с още 15 минути. Това ви гарантира максимален отслабващ ефект не само в областта на паласките, но и на дупето и бедрата!

Освен упражнения в борбата с пухкавите части на тялото трябва да се води и в чинията.  Добре е докато се опитвате да постигнете отслабване в паласките или корема да ограничите консумацията на въглехидрати и мазнини. Добри са Ниско въглехидратните диети (НВХ)за отслабване и високо белтъчните диети за здраве и красота.

Не забравяйте, че е добре да пиете много вода!

Паласки