Упражнения за стегнати гърди - жени

Упражнения за стегнати гърди - жени

Красивия бюст изисква гърдите да са стегнати и добре оформени. Въпреки, че формата на гърдите до голяма степен зависи от структурата на жената и нейните гени, при добро желание могат да се оформят красиви гърди. Детайлизирането на женския бюст и неговото естествено повдигане се постига само и единствено с упражнения!

Упражнения за гърди в къщи

Понякога не е нужно да се ходи до фитнес залата, за да имаш перфектен силует. Първото от серията упражнения за гърди, което ще ви представи може да го изпълнявате в къщи, то ще ви помогне да стегнете гърдите. Това са лицевите опори. Те товарят цялата част на гърдите, трицепса и рамената. Изпълнението е лесно. Заставате на упора с лице към пода и ръцете са изпънати на широчината на раменете. Опитайте да направите 10 лицеви опори и поне 3 серии. Ще усетите изключително натоварване в областта на гърдите.

Упражнения за гърди с дъмбели

Ако имате на разположение дъмбели от 3-4 килограма може да правите и това упражнени за гърди в домашни условия. Ако нямате тогава ще трябва да посетите фитнес залата. Легнете на пейка или на пода, разтворете ръцете максимално в страни, докато достигнат хоризонтално полужение с пода, не сгъвайте лактите, след това съберете ръцете така, че да станат перпендикулярни на пода. Това упражнение за гърди, действа на вътрешната част на мускулите на гърдите, това е частта от тях, която най-трудно се оформя за това е добре да правите това упражнение в 4-5 серии.

Упражнения за гърди и трицепс

Следващото упражнение от серията от упражнения за гърди са модифицирани кофички. Може би сте забелязали мъжът ви да прави упражнения на успоредка това упражнение се нарича кофичка, то натоварва едновременно мускулите на гърдите и трицепса, много ефективно за растеж на гърдите. Разбира се ние няма да ви караме да правите тези мъчителни упражнения за гърди, който правят мъжете. Модификацията на кофичките се състои в следното.

Използвайте стабилна упора на височината на стол. Поставете ръцете си на опората, тялото пада отпред, а краката са изпънати и стабилно опрени на пода. Сега пуснете тялото на долу, а след това го издърпайте нагоре с помощта само на ръцете. Дайте малко жега имайте в предвид, че с това упражнение ще стимулирате гърдите не само да се стегнат, но и да растат!

Това е една серия от упражнения за гърди, която е добре да изпълнявате поне 3 пъти седмично. Всичко е въпрос на желание!

Упражнения за гърди