УПРАЖНЕНИЯ ЗА СЕКСИ БЕДРА

УПРАЖНЕНИЯ ЗА СЕКСИ БЕДРА

Задната част на бедрата и дупето се стягат най-трудно. Изискват  специално внимание  и повече работа. Ако искате да сте със секси бедра и стегнато дупе предлагаме ви комплекс от упражнения. Те ще преведат тялото ви във форма за кратко време. Необходимо е да ги изпълнявате веднъж на ден. Правете по 3 серии от 10 повторения всяка.

УПРАЖНЕНИЕ ЗА БЕДРА 1

Застанете странично до ниска пейка  или стол. Вземете гира в ръката. Тежестта трябва да е 4,5 кг. Стъпете на стола с левия крак, десния е без опора. Отпуснете се надолу, докато почти стъпите с десния крак на пода. Бавно се върнете в изходно положение.

УПРАЖНЕНИЕ ЗА БЕДРА 2

Застанете в изправен стоеж и поставете тежести на глезените. Ръцете на кръста, а коремът е прибран. Направете широк напад напред с десния крак. Коляното му не трябва да излиза пред глезена. Върнете се в изходно положение, сгъвайки левия крак в коляното. Повдигнете го максимално нагоре. Върнете се в изправен стоеж и повторете.

УПРАЖНЕНИЕ ЗА БЕДРА 3

Легнете по корем на фитнес топка и се подпрете на опънати ръце. Десния крак завържете към тягата на тренажора. Фиксирайте тежест от 9 кг. Може да изпълнявате упражнението у дома с помощта на ластична лента или с тежести вързани  на глезена. Сгънете крака, като в същото време преодолявате съпротивлението на уреда /на лентата/. Бавно върнете в изходно положение.

УПРАЖНЕНИЕ ЗА БЕДРА