Упражнения за дупе

Упражнения за дупе

Всяка жена знае, че една от любимите области от женското тяло на мажете е дупето, за да бъдем желани и ухажвани от мъжете трябва да се погрижим за тази област, а тя в същност е доста проблемна за много жени. Причината за това е, че през периода на съзряване женските седалищни части се разширяват, а с напредването на възрастта всеки излишен килограм се липи на дупето и корема. Това прави областта много трудна за поддържане стегната и в идеална форма. Все пак не се отчайвате, ако спазвате няколко прости упражнения за дупе може да го стегнете и да го върнете в желаната форма!

Упражнение за дупе 1

За да изпълните това упражнение легнете на пода по гръб. Сложете ръцете изпънати до тялото. Краката са свити в колената. Изпълнението на това упражнение за стегнато дупе е като повдигате ханша и дупето нагоре към тавана. След това бавно върнете дупето в изходна позиция направете това упражнение в 10 повторения в три серии. По време на упражнението за да има по-голям ефект от него, когато сте в най-високата точка стегнете дупето.

 

Упражнения за дупе 2

Това упражнение се нарича кучешка поза. За да започнете да го изпълнявате застанете на пода подпряна с двете ръце и двата крака. Гледайте гърба да е изправен, а главата да гледа напред. След това повдигнете в страни бедрото. Старайте се кракът да остен сгънат в коляното. Това упражнение ще ви помогне не само да стегнете и оформете дупе, но ще помогне и на бедрата ви да се стегнат! Изпълнявайте това упражнение за дупе в 10 повторения в 3 серии.

Упражнение за дупе 3

Кляканията са едно от най-добрите упражнения. Те натоварват почти целите крака и дупето. Поради тази причина смятаме, че това упражнение за стягане и повдигане на дупето би било перфектно за завършва на вашата тренировка за дупе. Клякайте докато се изморите и още 10 клека след това.

За да има ефект от тези три упражнения за дупе е добре да ги правите поне веднъж седмично едно след друго. Изберете си един ден разположете се удобно и действате. През останалите дни е добре с напредване на възрастта да намалете количеството на захарните и тестените изделия, защото те се лепят веднага по дупето.

Упражнения за дупе