Упражнения за бързо отслабване в къщи

Упражнения за бързо отслабване в къщи

Наближава някакъв важен момент във вашия живот и искате за него да изглеждате добре и трябва да отслабнете бързо, това може да стани ефективно единствено и само с упражнения за бързо отслабване. Упражненията са единствения ефективен и добър метод с който може да свалите излишни килограми без да има нежелани последици върху тялото ви. Разбира се за последното е необходимо да изпълнявате точните упражнения, които ще ви осигурят бързо отслабване.

Упражненията за отслабване представляват няколко последователни упражнения, които е препоръчително да правите всеки ден като всеки следващ увеличавате натоварваният на тялото броя на упражненията във всяка серия! Отслабване се наблюдава след около седмица като ефекта е видим за всички.

Упражнения за бързо отслабване 1

Това упражнение е за долната част на тялото. То ще ви помогне не само да отслабнете, но и да стегнете дупето и бедрата, та ето го и самото упражнение:
изходната позиция на това упражнение за бързо отслабване е изправена, краката са леко разкрачени в страни, ръцете са на тила. Изпълнението на това упражнение започва с клякане, а при издигането, когато стигнете до изправената стойка на това упражнение повдигате единия крак като го свивате отново в посока настрани. След това следва отново клякане, повдигане и свиване на другия крак! Упражнението се прави с интензивна скорост, но разбира се зависи и от вашата физическа подготовка и не забравяйте за да се наблюдава ефект на бързо отслабване е необходимо да увеличавате броя на повторенията всеки ден!

 

Упражнения за бързо отслабване 2

Едно може би от най-ефективните упражнения за отслабване е подскачането на въже. Лесен и достъпен метод за всеки не само за жените но и за мъжете. Подскачането на въже е изключително полезно не само за бързо отслабване, но и за стягане на мускулите на краката и корема. Ако имате паласки това е начина да им кажете сбогом.

Упражнения за бързо отслабване 3

Не забравяйте, че в тялото ви за да бъде красиво трябва да има пропорционалност. Необходимо е да се правят упражнения за отслабване не само на краката и корема, но и на горната част от тялото ето за това е и последното от серията упражнения за бързо отслабване.
За да започнете изпълнението на това упражнение застанете на колене и се подпрете напред с ръце, след това изместете ръцете така, че колената да сключват остър ъгъл със земята, ръцете са в страни от тялото. ОТ тази позиция започвате да правите лицеви упори. С това упражнение за отслабване не само горите излишните мазнини, но ще стегнете гърбът, ръцете и гърдите.

Тези упражнения ще ви помогнат ако сте решили да отслабвате, но най-важното от всичко е вие да си повярвате и да бъдете упорити да спазвате програмата за бързо отслабване. Успех!

Упражнения за бързо отслабване