УПРАЖНЕНИЯ ЗА ТЪНКА ТАЛИЯ И СТЕГНАТИ БЕДРА

tynka taliqУПРАЖНЕНИЯТА ОТНЕМАТ САМО 10-ИНА МИНУТИ, А ЕФЕКТЪТ ОТ НЕГО Е ВИДИМ САМО ЗА МЕСЕЦ.

Предлагаме ви комплекс от упражнения, които спокойно можете да изпълнявате и у дома. Те не изискват нито много пространство, нито специално оборудване. Ще ви отнемат само десетина минути, а ефектът от тях е поразителен. Ако ги изпълнявате по 5 пъти в седмицата, след месец няма да познаете талията и бедрата си.

УПРАЖНЕНИЕ ЗА ТЪНКА ТАЛИЯ 1

Легнете по корем, опънете събрани крака и ги повдигнете малко от пода. Хванете хавлия с двете ръце и я поставете под челото. Повдигнете още краката и в същото време повдигнете главата, като я усуквате вдясно. Върнете се в изходно положение и повторете противоположно. Изпълнете 10-15 пъти.

УПРАЖНЕНИЕ ЗА ТЪНКА ТАЛИЯ 2

Легнете по гръб, сгънете крака в коленете и стъпете на пода. Прекарайте хавлия под коляното на десния крак и го издърпайте към гърдите, като в  същото време повдигате таза. На следващия такт опънете крака нагоре и повдигнете таза още малко нагоре. Върнете се по обратния път и повторете още 10-15 пъти. След това изпълнете упражнението и с другия крак.

УПРАЖНЕНИЕ ЗА ТЪНКА ТАЛИЯ 3

От същото изходно положение поставете ръце на тила, а между коленете стиснете топка. Повдгнете краката и главата от пода. Задръжте така и усучете колене вляво. А след това и вдясно. Това е 1 повторение. Изпълнете упражнението 10-15 пъти.

УПРАЖНЕНИЕ ЗА ТЪНКА ТАЛИЯ 4

Застанете в изправен стоеж и поставете дървена пръчка на раменете си. Хванете я с длани напред. Направете широка крачка напред с десния крак, като го сгъвате в коляното. След това усучете корпуса вдясно от талията. Върнете се по обратния път и изпълнете напад с другия крак. Повторете 10-15 пъти.

УПРАЖНЕНИЕ ЗА ТЪНКА ТАЛИЯ