Упражнения в къщи за красива фигура

uprajneniq v kystiУпражнения в къщи за красива фигура

Един добър начин да запазите своята фигура без много да влагате много пари това е чрез спазването на добра диета и да правите заедно с тях леки упражнения. В тази статия ще ви разкрием няколко много лесни стъпки, които да подпомогнат диетата ви.

 

 Първа стъпка –  Забравете за асансьора.

 

Това е едно много полезно открити за човечеството и е пример, колко градивен може да е мързела. За целите които си поставяме, а именно красива фигура в домашни условия стълбите се оказват едно много добро упражнение. За начало може само да слизате по тях, но на втората седмица започнете и да ги изкачвате. Колкото по на високо живеете толкова по-добър ще е ефекта от упражнението. Чрез това на вид просто упражнение ще забележите след време как се стягат бедрата и мускулите на подбедрицата. Отпуснатата кожа малко по малко се стяга. Същевременно дишането се подобрява и физическата активност на организма се повишава.

 

Втора стъпка – Забравете за автомобила

Ето едно изключително полезно средство в натоварения днешен живот. Без кола в днешно време си като човек без образование. Изключително трудно е предвижването от една точка до друга, особено в големите градове. Но човек започва да злоупотребява с возилата дори и на кратки разстояния ( до кварталното магазинче или кафене) запалва автомобила и отпрашва. Ето това трябва да се избегне. Ходете винаги пеша, когато разстоянията го позволяват. Така ще си направите една разходка. Обездвижването в днешно време е един сериозен проблем водещ до някой по сериозни заболявания едно от тях често срещано при жените това са разширените вени. Така, че винаги използвайте краката, когато излезете я за цигари, я за хляб. Добра идея е да си обявите ден без автомобила. Така например понеделник може да ходите на работа с градския транспорт, пеша или с колело. Ще забележите една положителна промяна в тонуса си, ще сте изпълнени с енергия, за която може само да ви завиждат вашите приятелки.

 

Третата стъпка – забравете лукса на съвремието

Миялните и пералните са едно страхотно откритие на 20век, но не забравяте, че по време на пране колко много калории изгаря женското тяло. Това е и нашия съвет от време на време да си изнамирате някоя друга дреха  по нежна и фина, която да изперете на ръка. Дори може някоя риза на мъжа ви той би го оценил, а ако не го направи ще бъде негов ред да изгори по същия начин някоя калория.

Това са три начина за упражнения в къщи вярно, че са малко не традиционни особено стъпка номер три, но ако се доверите след месец ще останете очаровани.