Тренировка за сваляне на корем

Тренировка за сваляне на корем

Ако през изминалите няколко месеца сте установили, че мазнините в областта на корема са се натрупали в повече от колкото трябва е време да се замислите как точно да свалите мазнините от корема и да оформите една хубава коремна преса. Често на думи изглежда много лесно, но истина е, че свалянето на корема е едно от най-трудните неща с които може да се сблъска всеки човек.

 

Тренировка за  корем

За да изпълните тази тренировка ще ви се наложи да си вземете карта за фитнес и по една бутилка минерална вода при всяка тренировка. Ефекта на отслабване в корема е гарантиран ако спазвате поне 30 дена  режима който ще ви представим.

 

Упражнение за корем 1

Тичане на пътеката – изпълнявайте поне 20 минути като тичате активно 9 минути 2 минути ходене и след това отново активно тичане.

Упражнение за корем 2

След първото упражнение за корем направете почивка от 4-5 минути пийте вода и преминете към следващото упражнение за сваляне на корем – каране на велометър (колелото) тука поставете скоростта на колелото на най-малко 4. Карайте колело 30 минути. След което направете почивка от 5 минути и пийте вода.

Упражнение за корем 3

Коремни преси за стягане на стомаха най-добре да ги правите на римско столче или на наклонена пътека за коремни преси. Направете поне 10 коремни преси в 10 серии. Между сериите, ако сте начинаеещи и имате голяма нужда да отслабнете в корема направете 1.30мин. почивка, ако обаче сте вече напреднали в тренировките направете най-много 1 мин. почивка между отделните серии.

Упражнение за корем 4

Върнете се отново на пътеката за тичане и направете 10 минути тичане на висока скорост след което направете 10 минути ходене на пътеката и с това вашата тренировка за корем приключва.

Нека да ви напомня, че тази тренировка е ако сте решили, че искате да свалите корема, ако желаете да оформите кормената преса и да се образуват т.нар. плочки ще е нужно да се направи промяна в тренировката да се включат кореми екстенции и различни видове коремни преси.

За по-бързо сваляне на корема към тази програма за тренировка на корема е нужно да комбинирате и диета, като тука за предпочитане е диета за отслабване или протеинова диета.

Тренировка за сваляне на корем