Да свалим корема - В 5 стъпки

koremДа свалим корема – В 5 стъпки

Корема е най-трудната област за отслабване и много мъже и жени се провалят при желанието да свалят излишните мазнини на корема и да оформят добра преса. Основни пропуски, които правят хората опитващи се да свалят коремът е, че не знаят от къде да започнат и какво да точно да правят. В интернет има изобилие от информация, но по-голяма част от нея е със съмнителен ефект, а тази която е ефективна обикновено е срещу заплащане ето защо решихме да насочим хората желаещи да свалят корема  в пет стъпки за тяхното начало.

Сваляне на корема – Стъпка 1

Първото нещо преди да започнете да сваляте корема е да се информирате, кои са т.нар опасни храни, които натрупват мазнини във областта на корема и бедрата. Ако сте решили да сваляте корема тези храни трябва да бъдат изолирани от вашата диета. В диетата, която ще изберете ви препоръчваме да липсват храни с етикети, а само такива с натурален произход – месо, плодове и зеленчуци. Според специалисти диетолози ако консумирате само тези храни в рамките на 2 седмици може да отслабнете с до 5 кг., разбира се не само на корема, а цялостно.

Сваляне на корема – Стъпка 2

Когато искате корема да изчезне трябва не само да спазвате определена диета за сваляне на корем, но ще ви трябва и физическа активност, защото с диета може да спрете натрупването на мазнини в корема и частичното им сваляне, но отпусната кожа и за ускоряване на отслабващия ефект е добре да използвате и различни упражнения. Упражненията се поделят на две групи горящи калории и оформящи коремна преса. Упражненията горящи калории са изключително полезни за сваляне на корем. Такива упражнения са аеробните – тичане, каране на колело плуване скачане и други. Ако с изберете едно упражнение и го осъществявате 2ч. всеки ден то след първия ще наблюдавате сваляне на наднормените килограми в корема.

Сваляне на корема – Стъпка 3

Паласките също са част от красивата коремна преса, но когато те са в излишък са по скоро грозна картинка от колкото приятни излъчващи сексапил части от тялото. Ако искате да се отървете от паласките и корема ви препоръчваме да се отървете от алкохолните напитки. Причината за това е, че алкохолните напитки са изключително калорични. Много от вас може би няма да са съгласни, но въпроса е коя е цел номер едно за вас!

Сваляне на корема – Стъпка 4

След като вече сте готови и сте започнали с определена програма за сваляне на корем, то подгответе си психиката много често обещанията за 2,3,4 седмици са изпълними само за определени групи хора, при други изгарянето на мазнините на корема може да продължи 3, а понякога и повече месеци. Всичко зависи от моментното ви състояние и дисциплината ви. Много хора не успяват да устоят на изкушението мързел и свалянето на корем за тях винаги си остава илюзия. Въпросът е вие от кои ще се откажете и дали психически ще бъдете подготвени да издържите.

Сваляне на корема – Стъпка 5

Последната стъпка е най-прекрасната това е изграждането на ново самочувствие, с новата ви по-добра и красива фигура. Без съмнение в края на периода в който успеете да свалите корема ще желаете да се изфукате на всички ваши приятели с плосък и добре оформен корем. Пожелавам на всички вас да постигнат именно тази стъпка.

Сваляне на корем