Стратегия за плосък корем

Стратегия за плосък корем

За всички дами е известно, че похапването на зелева супа и таратор, няма да помогне за нежното и грациозно тяло, за което всяка една жена мечтае. Всички са виждали перфектно направените реклами, за уреди, които само за десет минути на ден ти гарантират перфектната преса, но всички знаят, че точно тези уреди няма да помогнат. За да има ефект точно там където искате – корема е необходимо да се положат усилия!

Сега все още е студено навънка, но съвсем скоро времето ще омекне, а това е един повод да се замислим как ще изглеждаме през пролет и лято. На кой не му се иска да има красиво оформено плоско коремче, а очите на мъжете да се спират върху дупето! Жени сме! Ако и на теб ти се иска да изглеждаш перфектно, тази статия ще те заинтригува. Тя не е за лъжливи машинки за отслабване или за хранителни добавки със съмнителен ефект. Тази статия е за теб, да те мотивира да се грижиш за себе си за своето здраве и красота.

Няколко мита за корема

Коремните мускули се показват с правенето на упражнения за коремна преса

Това е често срещано мнение на много жени, в основата си е вярно! Но не за всички жени. Нека да си говорим директно повечето пухкави дами и 100 коремни преси да правят на ден, плочките на корема ще си останат само мечта. Причината за това е подкожния слой над мускулите. Той прикрива упоритостта. За да оформите красив корем, трябва да се преборите имено с мазнините, а те не се горят с упражнения за корем, а най-вече с подходяща диета.

За красив корем, трябва да се правят упражнения всеки ден

Да ама не. Това е още един мит, който вилнее не само сред жените, но и сред мъжете. Коремния мускул не се различава по-нищо от останалите мускули в човешкото тяло. След натоварване, той също има нужда от почивка. Претоварването на коремния мускул, няма да ви помогне да ускорите показването на плоско и стегнато коремче, за това трябва търпение.

Много повторения за по-стегнат корем

Много от нас могат да направят 60-100 коремни преси, усеща се стягане, приток на кръв и усещане за добре свършена работа, но и това е мит. Доказано е че най-ефективни са повторенията от 15 до 20 разделени в 2-3 серии. Важното при оформянето на коремния мускул е разнообразието на упражненията.

ИЗВОДИ:
За да оформите красив плосък корем е нужно много търпение. За да имате резултати през пролетта сега е най-доброто време. Упражненията за оформяне на корема с подходящи за по-слаби дами, а за по-пухкавите първоначално е добре да се замислят как да изгорят някой друг см. излишни подкожни мазнини (тичане на пътека, скачане на въже). За перфектния корем е нужна и ниско въглехидратна диета. Внимавайте дами, ако сте решили да минете на нея, ще бъдете доста раздразнителни, а това може да не се хареса на половинката ви и околните около вас.

Все пак флиртуващите погледни на мъжете галят нежната женска душа, време е и вие да ги предизвикате. Сега е времето да изглеждате добре!

За по мързеливите от вас им препоръчвам да прочетат статията SOS силует

Корем