Стягане на дупе съвети за дами

stqgane na dupetoДупето е една от областите в женското тяло, която е най-уязвимо за натрупване на мазнини и това не е случайно! Разширяването на ханша и седалищните части е свързано с вторичните полови белези при жените. В съвременния свят обаче отпуснатото дупе не е желателно, поради тази причина много дами се подлагат на различни процедури с чиято помощ да изгорят излишните мазнини в областта на дупето и да го стегнат и всичко това естествено искат да бъде с видими резултати особено когато лятото започне да чука на врата. Ако проблев ма с отпуснатото дупе притеснява и теб значи тази статия ще ти бъде от полза, за да разбереш как да стегнеш своето дупе.

Режима на хранене ефект върху дупето

Седалищните области както вече беше споменато са много чувствителни към промена в режима на хранене. Всяка дама знае, че излишните калории се трупат най-вече на бедата, дупето и корема. Поради тази причина още щом забележите, че започвате да натрупвате повече килограми или че ви се образува целулит е необходимо да започнете да спазвате антицелулитни диети. Нашия съвет е последно ви ядене да е в 17ч. а след това да приемате само течности (вода или чай). Изключете от ежедневния ви режим на хранен всякакви газирани напитки и най-вече кола. Ако обаче вече имате проблем с дупето и сте допуснали да увисни, ще ви е по трудно да го стегнете, но не и невъзможно! Започнете с по строга диета!  И задължително следвайте следващия съвет.

Стягане на дупето с движение

Диетите ви помагат да подпомогнете момента на изгаряне на излишните мазнини, но най-добрия начин да постигнете желаното от вас стегнато дупе е чрез активен живот. Най-добре е да посещавате фитнес залата поне два пъти седмично, ако обаче нямате тази възможност да ходите до фитнес залата е добре поне в един от почивните ви дни да ходете да потичате било то на близкия стадион или в парка. Активното движение и най-вече активното дишане изгаря калории, но не само това. Мускулните влакна се възобновяват и се подготвят за активни движения в резултат на което отпусналите седалищни мускули се повдигат по-нависоко, а ние хората възприемаме това като процес на стягане.

Препоръчително е отслабването и стягането да са съчетан процес. Комбинацията между добра диета за отслабване и упражнения за стягане на дупето ще ви помогнат бързо само за около един месец да имате видими резултати, които ще зарадват вас и вашия приятел.

Кремове за стягане на дупето

Разбира се има и по-мързеливи методи за стягане примерно с помощта на специални кремове за стягане. Разбира се, ако искате да постигнете добри резултати заложете на медицинската козметика, защото повечето евтини кремове за стягане са ментета и единствено запарват кожата и се чувства леко парене. Медицинската козметика обаче има ефект. С нейна помощ може да постигнете резултати.

Избора как да постигнете стегнато дупе е ваш. Единия начин е мързелив, но ще трябва да плащате пари за нещо, което може да постигнете сами с малко воля. С упражненията и диета за стягане ще има видими резултати по същото време както и с крема за стягане така, че избора е във вашите ръце и във вашата мотивация!

Стягане на дупето